News

Cafteala Palada – Goțiu / Tatoiu renunță la TV: Îmi e teamă. Eu port proteză dentară

Monica Tatoiu a tras o sperietură de zile mari după ”cafteala” de la postul de televiziune B1 dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu. Aceasta a susținut că preferă să nu mai meargă prin studiourile televiziunilor deoarece dacă apar astfel de incidente și-ar putea pierde proteza dentară și este foarte scumpă.

„Acum înţelegeţi de ce această toamnă e fierbinte şi am ales să stau departe de studiourile tv. Eu port proteză dentară şi nu îmi plac mitocanii rataţi. O proteză bună costă cât două pensii speciale”, scrie Monica Tatoiu pe Facebook.

Între timp, Goțiu continuă să amplifice ceea ce s-a întâmplat. El a comentat în direct pentru B1TV imaginele date în exclusivitate de postul nostru de pe camerele de supraveghere care au susprins nefericitul eveniment de miercuri când Mirel Palada l-a bătut.

loading...

„Sunt la fel de siderat, e chiar un moment mai dur decât îmi aminteam. Amintirile mele au păstrat lucruri mai puțin dure decât văd acum în direct”,  a afirmat Goțiu.

Senatorul USR a precizat că mai greu de urmărit a fost pentru prietenii săi și cei care vor vota și că aceștia „vor să vadă că justiția în România se aplică”.

Mihai Goțiu a mai afirmat că va merge mai departe cu plângerea penală depusă împotriva lui Mirel Palada indiferent dacă aceasta va merge mai departe pe penal sau pe daune civile.

„Îmi voi menține plângerea penală indiferent de încadrarea pe care o pune parchetul și cel mai probabil vom ajunge la daune civile pe care le voi dona unei organizații care luptă împotriva violenței”, a concluzionat Mihai Goțiu.

loading...
To Top