News

Camelia Bogdan, declarație AROGANTĂ după ELIBERAREA lui Dan Voiculescu

Tribunalul București a decis eliberararea condiționată a omului de afaceri Dan Voiculescu. El a fost condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Decizia Tribunalului București este definitivă. În prezent, Dan Voiculescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Într-o reacție pentru STIRIPESURSE.RO judecătoarea Camelia Bogdan, cea care a prezidat completul de judecată al Curții de Apel București care l-a condamnat pe Dan Voiculescu susține că nu va comenta decizia Tribunalului București, dar dă câtva detalii despre ce se întâmplă chiar dacă omul de afaceri a fost eliberat condiționat:

loading...

Nu am nimic sa-mi reproșez, bineințeles! Și nimic de comentat! E o decizie definitivă, executorie, la fel ca și măsurile de recuperare a produsului infracțiunii (confiscare și reparare a prejudiciului) dispuse! Acestea nu se prescriu, urmând a fi restituite la bugetul de stat, cu titlu de creanțe infracționale, pentru garantarea principiului CRIME DOES NOT PAY.”, a declarat judecătorul Camelia Bogdan pentru STIRIPESURSE.

Camelia Bogdan a condus completul de judecători de la Curtea de Apel Bucuresti care a judecat dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare.

În acest moment Camelia Bogdan este suspendată din magistratură. Înițial CSM-ul a decis în baza unui raport al Inspecției Judiciare să o excludă din magistratură, dar judecătoarea a atacat decizia în instanță și a formulat o plângere la DNA unde deja a fost audiată în calitate de autor al plângerii.

loading...
To Top