News

Campania electorală se aprinde! Cioloş şi Gorghiu „bagă cărbuni” şi-l atacă pe Dragnea

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, lansează un atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, iar premierul Cioloş se alătură liberalei cu o serie de afirmaţii menite să-l facă pe social democrat să lase garda jos. 

„Campania PSD a intrat în faza pe intimidări, dl Dragnea visează la vremurile când justiția era la cheremul PSD. Dragnea crede că plângerile penale ne sperie, că o campanie agresivă de denigrare a PNL și a lui Dacian Cioloș ne va închide gura, ne va opri din a spune cât de populiști și demagogi sunt pesediștii. Așa au procedat și Năstase, și Iliescu. Același discurs îl au și urmașii lor, Ponta și Dragnea: amenință cu pușcăria, cu plângeri penale, cu represiunea, le e dragă cenzura. Dar românii au știut să reacționeze, prin vot, la brutalitatea lor și la lipsa lor de structură democratică.
Nimic nu sună mai fals decât cuvântul ”dreptate” din gura dlui Dragnea. Liviu Dragnea și PSD ne-au arătat de nenumărate ori ce înseamnă dreptatea, în viziunea lor
„,a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

loading...

La doar câteva ore şi premierul tehnocrat Dacian Cioloş a sărit la gâtul liderului PSD. El spune că Dragnea are tendința să sădească teama și îndoiala în sufletul oamenilor, ca să se cățărare apoi pe fricile lor în bătălia electorală.

„Mă abțin să interpretez declarațiile dumneavoastră despre “dreptate până la capăt”. Vă asigur însă că acest guvern sprijină Justiția să-și facă treaba, tocmai pentru ca tentativele de intimidare să nu-și mai aibă locul într-o campanie electorală. Eu cred ca a venit vremea ca, în loc de teamă și ură, liderii acestei țări să sădească încredere și optimism că se poate și altfel: fără minciună, fără populism, fără corupție. Îndrăzniți să credeți și dumneavoastră, domnule Dragnea”, a subliniat Cioloş.

Replica premierului vine după ce Liviu Dragnea a spus că, dacă social-democraţii vor câştiga alegerile, va fi dus la îndeplinire sloganul USL, „Dreptate până la capăt”, iar cei pe care îi consideră responsabili de greşelile ultimului an vor trebui să „plătească”, în instanţă, precum președintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloş şi miniştrii săi.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top