Când pisicile se comportă ca oamenii. Video
Funny

Când pisicile se comportă ca oamenii. Video

Intai sa vedem filmuletul amuzant si apoi sa citim ce spune studiul despre pisici si cum imprumuta ele obiceiuri de la oameni.

loading...

Giuseppe Piccione si colegii sai de la Facultatea de Medicina Veterinara din Messina au elaborate un studio prin care au studiat cum afectează captivitatea felinele și care este influenta omului asupra lor. Rezultatul: pisicile devin cu adevarat parte a famiilor moderne si imprumuta din obiceiurile umane, bune sau rele. În plus, pisicile isi adapteaza stilul de viata la cel al stapanilor lor.largeStudiul mai arată că pisicile sunt animale inteligente, cu o memorie foarte buna și invata de la stapanii lor si pun in aplicare ceea ce vad. Pentru studiu, echipa de cercetatori a studiat doua grupuri de pisici. Fiecare grup a primit ingrijire excelenta, de la mancare, pana la atentie medicala. Primul grup de pisici traia in case aglomerate, alaturi de stapanii lor, iar cel de-al doilea grup de pisici traia mai mult in mediul exterior, in case mai mari. In plus, felinele din al doilea grup erau tinute afara pe timpul noptii.Cat_using_computerIn timp, pisicile din primul grup au imprumutat multe aspecte din stilul de viata al stapanilor, de la modul de alimentatie si pana la somn. In schimb, pisicile din al doilea grup s-au dovedit mai independente si mai „salbatice”.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });