Carmen Dan îl STRIVEȘTE pe Grindeanu: Este doar o păpuşă a …
News

Carmen Dan îl STRIVEȘTE pe Grindeanu: Este doar o păpuşă a …

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a declarat, că Sorin Grindeanu este „doar o păpuşă a cărei cheiţă se întoarce ritmic şi periodic”. Mai mult, Carmen Dan susține că a aflat cine se află în spatele lui Sorin Grindeanu. Ea susține că premierul este ghidonat de Victor Ponta și de alți câțiva sforari.

loading...

„Mi-l amintesc pe Sorin Grindeanu, atunci când era premierul votat de către CEx, pe care acum îl blamează, când era omul susţinut de tot partidul, omul care a primit votul Parlamentului. Era alt om. Acum are o problemă care ţine de dereglarea unor mecanisme care ar trebui să-l ajute să funcţioneze normal. Nu mai funcţionează normal. E doar o păpusă a cărei cheiţă se întoarce ritmic şi periodic.

Cred că cel care se vrea adevăratul premier este domnul Victor Ponta şi cred că mai sunt nişte sforari. (…) Este foarte hotărât să conducă un guvern alcătuit din propria lui persoană şi un tânăr exuberant, domnul Jianu. (..) Unde era Robin Hood ăsta mai nou, Winnetou, e salvatorul nu ştiu al cui, al propriului lui ridicol. Acum vedem că totul a fost un plan dinainte făcut. Acum vedem că domnul Ponta stă în locul lui Sorin Grindeanu la conferințele de presă de la Guvern, domnul Ponta își asumă tot ce urmează de aici încolo, el speră să facă jocurile politice, în timp ce domnul Grindeanu stă cuminte și citește următoarea etapă din planul dinainte stabilit”, a declarat Carmen Dan, la România TV.

loading...

De asemenea, în ceea ce priveşte trimiterea demisiei ei şi pe a lui Sevil Shhaideh la preşedinte, Carmen Dan a precizat că cel mai probabil reprezentau un obstacol pentru Sorin Grindeanu, precizând că acesta nu a susţinut Ministerul afacerilor Interne.

„Îl informez pe Victor Ponta că are de achiziţionat nişte ambulanţe, cred că trebuie să facă asta în cele 15 zile în care trebuie să se gândească dacă e parlamentar sau secretar general al Guvernului. Sper că domnul Grindeanu a identificat soluţii necesare pentru achiziţionare de ambulanţe”, a spus ministrul demisionar al Internelor.

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, că, la solicitarea premierului Sorin Grindeanu, a luat legătura cu ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan, care l-a informat despre efectele negative ale precipitaţiilor din această perioadă.

„A vrut să arate că e un om corect dar nu vă aşteptaţi să mă bucur ca o fetiţă că m-a lăudat Victor Ponta. Am făcut azi ce era în responsabilitatea ministrului de interne. Oarecum, m-a surprins telefonul că nu era până acum o obişnuinţă a secretarului general. Nu spun că şi-a depăşit atribuţiile dar putea să sune şi consilierul pe situaţii de urgenţă”, a spus Carmen Dan, referitor la discuţia telefonică cu Victor Ponta.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });