News

Carmen Dan vs. Dumitru Coarnă. Scandal fără precedent. Acuzații GRAVE. Plângere penală

Ministrul de Interne Carmen Dan îl atacă pe Dumitru Coarnă, președintele Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC). Vorbind despre pensiile angajaților din cadrul MAI, Dan l-a acuzat pe Coarnă de limbaj dublu.

”Domnul Coarnă, din constatarea mea umilă, are un limbaj dublu. O dată spune că actuala lege a pensiilor este nelegală și că trebuie plafonată, că trebuie să creștem vârsta de pensie, iar atunci când vrem să corectăm această lege, amenință cu proteste. Domnul Coarnă a avut ușa deschisă la MAI de câte ori a solicitat să stea de vorbă cu ministrul”, a declarat ministrul de Interne.

Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatelor din Poliţie, a reacționat virulent luni, spunând că va face plângere pentru abuz în serviciu, după ce ministrul de Interne Carmen Dan a spus despre acesta că are un „limbaj dublu”, potrivit stiripesurse.ro. „Îi recomand doamnei Carmen Dan să plece”, a tunat Dumitru Coarnă.

loading...

„Nu e ușa de la Videle ușa asta. Este ușa Ministerului de Interne, instituție publică, da?”, a spus Dumitru Coarnă făcând referire la declarațiile ministrului de Interne, care a spus că ușa MAI i-a fost mereu deschisă președintelui Sindicatelor din Poliție.

„Cei mai slabi miniștri de Interne din ultimii trei ani: Tobă, Tudorache și dna Carmen Dan. Este groparul Ministerului de Interne. Dna ministru are informații, păi pe informații vorbesc eu. Dna ministru lucrează pe text. Eu lucrez pe informații, că mă sună de acolo și-mi spune: vezi că ne omoară ăștia. Vă dau o probă certă? La 44 de ani s-a pensionat la cerere. La cerere! Distrug pensia celor care muncesc în stradă. Bălteanu, l-au pensionat la 43 de ani. Popescu Alina. Unii lucrează la dublu. Și cu pensie și cu salariu (…)

Dacă a ajuns să spună că eu sunt nu știu cum, îi recomand să plece (…) Vreau să le transmit că au adus poliția națională de râsul țării. Dacă facem o lege cum a gândit Carmen Dan cu Olguța și Vâlcov, eu am voie să trec pe roșu, dumneavoastră nu. La polițiștii locali din Iași le-au făcut 7.000 salariul de încadrare. Un tehnician criminalist cu 15 ani vechime are undeva la 2.000-2.2200 de lei. Vedeți diferențele? Asta a făcut guvernul PSD. Nu mi-e teamă de ei. Au încercat de mult să mă aresteze”, a declarat Dumitru Coarnă.

loading...
To Top