News

Carmen Iohannis, mărturisire. Klaus Iohannis nu este prima iubire a vieții primei doamne

Carmen Iohannis a participat, luni, la deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr“ din Sibiu, unde este dirigintă la clasa a XII-a, prima doamnă spunând că nu va renunţa la „iubirea vieţii” ei, şcoala, nici după absolvirea acestei promoţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Carmen Iohannis a participat la festivitatea de deschidere a noului an, s-a îmbrăţişat cu elevii din clasa a XII-a, unde este dirigintă şi le-a transmis să fie încrezători în puternile lor, chiar dacă va fi un an greu.

„Începe un an foarte greu pentru ei. Suntem în clasa a XII-a, este un an cu multe provocări care sper să fie foarte interesante, iar rezultatele, la înălţimea aşteptărilor noastre. Sunt elevi deosebiţi şi sunt convinsă că vor avea rezultatele pe care şi le doresc. Le doresc să îşi depăşească limitele şi să dovedească din nou că sunt tot mai buni! Să fie încrezători în puterile lor”, a spus Carmen Iohannis.

Întrebată dacă va prelua clasa a noua la dirigenţie anul viitor sau va renunţa la învăţământ, prima doamnă a spus că nu va renunţa „la iubirea vieţii” ei.

loading...

„Clasa a noua o voi lua, dar nu ştiu dacă mai iau dirigineţie. Nu vreau să renunţ la iubirea vieţii mele, şcoala”.

Elevii lui Carmen Iohannis au mărturisit că le-a fost dor să se întâlnească cu diriginta lor, mai ales că nu s-au văzut în timpul verii.

„Ne-a fost tare dor de ea. A fost vorba să ne vedem vara asta, dar din diferite motive nu ne-am putut sincroniza toţi. După trei luni de zile de vacanţă, bucuria a fost foarte mare. E ultimul an, dar şi cu generaţiile anterioare s-a mai văzut. Sperăm că vom păstra legătura şi noi, după acest an. Vom profita la maxim anul acesta”.

După festivitatea de deschidere a noului an şcolar, Carmen Iohannis şi elevii săi au făcut un „selfie”, devenit tradiţional pentru ei, apoi au intrat în sala de clasă.

loading...
To Top