News

Cartianu, EXPLOZIE de URĂ după eliberarea lui Dan Voiculescu

Jurnalistul Grigore Cartianu a reacționat dur după ce Dan Voiculescu a fost eliberat condiționat. Decizia Tribunalului București este definitivă. Astfel fostul senator execută mai puțin de trei ani din pedeapsa de 10 ani la care a fost condamnat. 

”Dan Voiculescu scapă de pușcărie, deși nu a executat nici măcar o treime din pedeapsă și nu a achitat prejudiciul de 60 de milioane de euro. Încarcerat pe 8 august 2014, turnătorul „Felix” a stat după gratii 2 ani, 11 luni și 10 zile, adică 29,4% din pedeapsa decisă de instanță (10 ani). Diferența dintre 33,3% (o treime, minimum prevăzut de lege) și 29,4% (cât a executat efectiv), adică 4 luni și 20 de zile, a fost acoperită de Voiculescu prin două înșelăciuni: munca depusă și cărțile scrise în detenție.

Vuvuzelele A3 au intrat în transă.

* Gâdea zice că trebuie beliți magistrații care l-au băgat la beci pe Dom’ Profesor.

loading...

* Badea își cântă pușcăriașul: „Ne-am luat ostaticul înapoi!”

* Stoiceasca: „Sunt fericită. Familia Voiculescu este familia mea. Sunt cu gândul la Corina, la Camelia, la Dana – soția – și, în primul rând, la Dan Voiculescu”, scrie Cartianu pe Facebook.

În decizie este specificat că fostul senator va fi eliberat „de îndată”. Dan Voiculescu este internat sub pază la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. În prima instanţă, decizia a fost de eliberare condiţionată a omului de afaceri. Dan Voiculescu este internat sub pază la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, iar surse medicale au declarat pentru News.ro că este posibil ca el să fie externat în cursul acestei zile.

Dan Voiculescu a fost condamnat în 2014 la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

loading...
To Top