Cât bacșiș trebuie să dai în Berăria H ca să nu se enerveze ospătarii? La 15 lei fac urât
Funny

Cât bacșiș trebuie să dai în Berăria H ca să nu se enerveze ospătarii? La 15 lei fac urât

Un articol de pe infoinsider.ro BERĂRIA H: „Oare aceşti copii s-au angajat aşa la plesneală şi la mila consumatorilor?” relatează o pățanie mai puțin obișnuită cu niște ospătari nemulțumiți de tips. Mai exact, un grup de persoane a lăsat 15 lei bacșiș în Berăria H, iar ospătarii, vigilenți din fire au reacționat imediat. Personalul le-a atras atenția că nu așa se procedează și că din bacșiș mănâncă mai multe guri.

loading...

„Un grup de 17 persoane, am fost la Berăria H şi am consumat ce se vede pe nota alăturată. La efectuarea plăţii, s-au plătit rotund 650 lei. În secunda doi, ospătarul a venit supărat înapoi cu nota de plată şi diferenţa de rest, mustrându-ne că bacşisul e insuficient deoarece din acei bani ei trebuie să contribuie la plata salariilor pentru picoliţe şi femeile de serviciu. Când îţi prezintă meniul, nu scrie nicăieri că noi consumatorii trebuie să plătim separat pentru plata acestor persoane.

loading...

bon-beraria-hOare aceşti copii care mişună pe acolo, s-au angajat aşa la plesneală şi la mila consumatorilor? Patronii localului ştiu acest lucru? Şi nu mai spun că pe lângă această notă de plată, s-a mai plătit suma de 240 de lei la grătar pentru mici şi pentru care nu s-a eliberat bon de casă. Aşa că grijă mare când mergeţi la beraria cu covrigi uscaţi în coadă, să aveţi grijă la buzunare să fie pline că cine ştie ce salariu mai trebuie să plătiţi peste ce consumaţi.

Specific faptul că toată suma a fost plătită de o singură persoană şi a avut grijă să se încadreze în banii pe care ştia că îi are în buzunar, neluând în seamă că trebuie să aiba bani şi pentru salarii”, a spus Barbalau Viorel pe Facebook. Așadar, cât bacșiș trebuie să dai în Berăria H ca să nu se enerveze ospătarii?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });