News

Câtă IMBECILITATE! Ce a putut spune Iohannis după afirmațiile lui Mihalache

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu a urmărit ”în detaliu” declaraţiile ambasadorului Dan Mihalache. Clasic președintelui. Doar el l-a făcut ambasador iar daca face tâmpenii nu vede si nici nu aude.

”Nu am urmărit în detaliu. Nu e treaba mea să urmăresc în detaliu ce declară ambasadorii, dar am înţeles că au fost nişte exprimări care poate au fost deplasate, poate au fost interpretate. E pur şi simplu păcat, fiindcă tragedia s-a produs şi atunci trebuie să abordăm chestiunea cu maximă seriozitate”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis. Maximă seriozitate? Serios? Atunci de ce nu au aparut si sanctiunile sau sunt doar vorbe goale spuse ”prostilor” de romani?

Preşedintele Klaus Iohannis a spus că a admirat gestul românului devenit erou după ce a adăpostit mai multe persoane în timpul atentatului de sâmbătă din capitala Marii Britanii. ”E demn de toată stima. E un exemplu pentru tânăra generaţie”, a spus preşedintele.

loading...

Şeful statului a fost întrebat dacă îl va decora pe acesta pentru gestul său. ”E o idee care poate fi urmărită, de ce nu?”, a replicat Iohannis.

Dan Mihalache, ambasadorul României la Londra, a anunţat că nu există români printre victimele atacurilor teroriste. Deşi se afla în România, el fiind sâmbătă seară naş la nunta unor prieteni, Dan Mihalache a explicat că a comunicat permanent cu celula de criză înfiinţată după atentate la ambasada pe care o conduce la Londra şi că „totul a fost sub control”.

„Eu nu pot să îmi planific năşiile în funcţie de atentate. Asta e viaţa”, a spus Dan Mihalache, pentru Gândul.

loading...
To Top