News

Cătălina Ponor, o campioană pe listele PSD pentru parlamentare

Una dintre cele mai titrate gimnaste ale țării, Cătălina Ponor, va candida la alegerile parlamentare din decembrie pe listele PSD Constanța, a declarat liderul acestei organizații, Felix Stroe, potrivit evz.ro.

„Listele cu candidați le definitivăm joi, în ședința Biroului Permanent Județean Constanța. Un singur nume vi-l pot spune, pe lista noastră va fi Cătălina Ponor. Candidează la Camera Deputaților pentru că e tânără, are doar 29 de ani. Bineînțeles că va fi pe loc ultraeligibil”, a dezvăluit Felix Stroe.

loading...

„Este o onoare pentru noi. Suntem singura organizație PSD din țară care nu are pe liste pe cineva de la București, cu siguranță. Prezența Cătălinei Ponor pe listele noastre este o onoare pentru noi”, spune Felix Stroe.

Discuțiile cu marea gimnastă s-ar fi purtat de ceva vreme: „Până acum a acceptat, sper să nu se răzgândească până joi dimineață”.

Cătălina Ponor, născută în 1987 în Constanţa, a câştigat, printre altele, trei medalii de aur la JO 2004 de la Atena, o medalie de argint şi una de bronz la JO 2012 de la Londra.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top