News

Câți bani a strâns Florin Bădiță (Corupția Ucide) după ce cerut ajutorul pe internet

Florin Bădiță, cel din spatele grupului ”Corupția Ucide!” care se presupune că a organizat manifestațiile din februarie a cerut recent oamenilor care îi urmăresc pagina să îl ajute cu bani, să scape de o datorie de 4000 de euro.

”“Într-un an și sase luni maxim plănuiesc sa plec din România, pentru cel puțin un an.  Pana atunci trebuie sa rezolv 2 aspecte.  1. Sa lucrez ca sa scap de datoria de 4000 de euro pe care o mai am de plătit, după vizita de studiu din SUA. 2. Sa îmi găsesc un proiect EVS, o tara unde sa plec și sa învăț ceva relevant pentru dorințele mele.  Pentru prima parte, o sa dureze intre 10 – 12 luni pana cand rezolv acest aspect. Dacă vrei sa ma ajuti sa scap intr-un termen mai scurt, poti face o donatie, pentru care iti voi rămâne recunoscător. https://www.youcaring.com/florinbadita-755462”, se arată în mesajul postat.

loading...

Am intrat să vedem ce donații a primit Florin Bădiță și …dezamăgire! 🙂

Acesta a primit în ultima perioadă 1 euro de la Utopia Autobaza Jdun. Banii au fost însoțiți de mesajul ”Lasa șomeria, pune mana si munceste”. Cu toate acestea, el a primit în februarie 50 de euro. Acum că sunt 51, Bădiță mai are de strans 3949 de euro. Începutul a fost mai greu dar #rezist (a) si #insist (a).

loading...
To Top