Câți oameni trebuie să mai moară pentru interesele Guvernului – Scrisoare deschisă
Life

Câți oameni trebuie să mai moară pentru interesele Guvernului – Scrisoare deschisă

SCRISOAREA DESCHISĂ către Tinerii Frumoși și Liberi

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor,

(Nu vreau să vă încadrez într-un fel, vă știți voi bine.)

V-am urmărit cu toții aseară, români de peste tot, cum ați deturnat încă o dată o idee de altfel corectă, aceea că procesul de justiție nu trebuie cenzurat de către nimeni pe lumea aceasta, iar în fața judecătorilor trebuie să fim cu toții egali. Nimic mai adevărat!

 Nu am fost, nu sunt și nu voi fi vreodată susținătorul politicianului Gabriel Oprea. Cu toate acestea, nu pot să nu observ cum, în ciuda detaliilor care nu leagă sub nicio formă concretă persoana lui de teribilul accident (poate cel mult un regret față de abuzul său în folosirea prea frecventă a coloanelor oficiale în deplasările din perioada cât a fost ministru), continuați să scandați niște aberații – cum că ar fi responsabil, așa cum DNA-ul v-a servit-o pe tavă, pentru moartea polițistului Gigină. DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

loading...

Orice om cu minte din țara aceasta înțelege că sunteți folosiți într-un joc murdar, ori vă lăsați folosiți, Dumnezeu știe pentru ce interese. Reprezentați un nucleu inteligent dezvoltat, însă asta nu înseamnă că aveți dreptate în tot ceea ce susțineți sau că acțiunile voastre ne vor putea influența pe noi, cei care vă privim cum vă faceți numărul.

ADMIR DIN TOT SUFLETUL SPIRITUL VOSTRU CIVIC, NOBLEȚEA IDEII DE PROTEST!

 Însă nu mă pot abține să vă amintesc despre câteva fapte de o gravitate extremă:

 • Huidu a omorât 3 oameni și nu ați iesit în stradă;
 • Băsescu a furat de a stins, împreună cu acoliții lui, printre care și Oprea, și nu ați iesit în stradă;
 • Iohannis a furat de a stins și el, împreună cu FDGR, și nu ați iesit în stradă;
 • Blaga are împotriva lui 10 denunțuri cu dovezi la DNA și nu e deranjat pentru niciunul dintre ele, și nu ați iesit în stradă;
 • Au murit nou născuți în Argeș și nu ați iesit în stradă;.
 • Au murit copii de rujeolă și nu ați iesit în stradă;
 • S-au închis școli și spitale, și nu ați iesit în stradă;
 • S-au închis fabrici sau au fost vândute pe 2 lei, și nu ați iesit în stradă;
 • Când Prună a spus că drepturile și lebertățile cetățenești sunt un lux, nu ați iesit în stradă;
 • Când Miss Piggy de la Finanțe voia ca românii să lucreze pe 2 lei, nu ați ieșit în stradă;
 • Când Cioloș a afirmat că patria și statul român sunt lucruri abstracte, nu ați ieșit în stradă…

Însă acum ieșiți în stradă ca să susțineți un abuz al DNA = POLIȚIA POLITICĂ DE TIP STALINIST din România. Acuzați clasa politică de ABUZ DE PUTERE, când, de fapt, puterea a fost concentrată în mâna unui grup mult mai restrâns de procurori și judecători, iar aceștia fac și desfac dosare penale la ordinele Licuriciului de la Cotroceni, pentru că așa are el în minte că trebuie să schimbe modelul de politică din România.

Iar vouă vă surâde ideea, avizi după vinovații de soarta voastră și a noastră, toate crude și nedrepte. Însă vinovații sunt cu mult mai sus decât vedem cu toții, prieteni. Prea sus pentru ca mințile noastre, neantrenate pentru astfel de “culmi”, să poată pricepe realitatea care ne înconjoară.

Ne sunt servite subiecte mărunte pentru a ne ocupa conștiința în fiecare zi și a ignora tabloul întreg – acela care arată clar că România, ca stat unitar, își trăiește poate ultimele clipe. Iar noi, în loc să fim uniți împotriva amenințărilor din exterior, le facem jocurile celor care ne doresc dezbinați.

Vi se pare în regulă? Mie nu. (Alin Marina)

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });