Cazul sclavilor. Doar câteva amenzi pentru primăria din Berevoești. Au scăpat ieftin
News

Cazul sclavilor. Doar câteva amenzi pentru primăria din Berevoești. Au scăpat ieftin

Doar câteva amenzi în cazul sclavilor din Berevoești care a ajuns cunoscut în toată lumea. Corpul de control al Prefecturii Argeş a sesizat o serie de nereguli pe parcursul verificărilor care sunt în plină desfăşurare în localitatea argeşeană Berevoieşti, iar primarul, secretarul şi asistentul social din localitate au fost amendaţi. Potrivit prefectului de Argeş 14 din cele 38 de persoane arestate preventiv primesc ajutoare sociale.

„Primarul localităţii Berevoeşti a primit trei sancţiuni în valoare de 7500 de lei. Trei amenzi a primit şi secretarul, în valoare de 7500 de lei, iar asitentul social două amenzi de 2000 de lei. Primarul a fost amendat pentru neefectuarea anchetelor sociale în termen, neemiterea de dispoziţii în termen, necalcularea orelor de muncă la salariul minim actualizat. Secretarul a fost sancţionat pentru neefectuarea anchetelor sociale în termen, neemiterea de dispoziţii în termen precum şi pentru nesoluţionarea în termen a cererilor pentru ajutor social.

loading...

Asistentul social a fost sancţionat pentru nesoluţionarea în termen a cererilor pentru ajutor social şi neîtocmirea proiectului. Au mai fost şi alte nereguli sesizate, dar acestea sunt principalele depistate. Corpul de Control al Prefecturii continuă controlul. Se merge pe mai multe piste. Rezultatele preliminare ale anchetei vor fi gat abia martţea viitoare”, a declarat pentru Mediafax Cristian Soare, prefectul judeţului Argeş.

Ion Mânzână, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, susţine versiunea primarului localităţii Berevoeşti, potrivit căruia încă din 2015 există documente care scot în evidenţă faptul că există anumite probleme în localitate. Acesta a mai precizat că: „Există o anchetă în plină desfăşurare. Deocamdată nu putem spune prea multe. Vă pot confirma că edilul localităţii Berevoeşti nu a fost chemat să dea declaraţii cu privire la situaţia din localitate”.

38 de persoane au fost reţinute, săptămâna trecută, în urma a 40 de percheziţii din localitatea argeşeană Berevoeşti. Acestea au rămas în arest preventiv, cu excepţia unei femei care a primit arest la domiciliu pentru că face dializă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });