News

Ce a ascuns presa Sistemului despre prezența lui Iohannis la Ziua Marinei

Preşedintele Klaus Iohannis a participat marţi la deschiderea festivităţilor de Ziua Marinei, unde a vorbit despre Planul de înzestrare a Armatei Române, dar şi despre eforturile pe care statul român le face pentru ca rolul Mării Negre să fie recunoscut la nivelul NATO şi al Uniunii Europene.

Presa sistemului l-a scos în evidență pe Klaus Iohannis prezentând participarea lui ca pe o victorie dar lucrurile nu stau chiar așa, oameni politici de la Putere și Opoziție arătând cum a fost totul.

”Acei oameni au venit să vadă Ziua Marinei, nu să-l vadă pe Klaus Iohannis. Au venit să vadă nave, elicoptere și să-i vadă pe aliați. Deci cu siguranță nu au venit acolo să-l aplaude pe Iohannis. A venit și el să puncteze o acșiune. Era și puțin plictisit și le-a spus de câteva ori ”La mulți ani!” Lumea venită a fost clar interesată de evenimen nu de Iohannis. Toată lumea se uita la marina militară, nu se uita nimeni la Iohannis. Și cei mici veniți cu părinții se uitau să vadă navele. A fost o nebunie de spectacol. Nu se uita nimeni la Iohannis”, a spus Codrin Ștefănescu, secretar general PSD.

loading...

”Eu am fost la fața locului ca deputat de Constanța. A fost un eveniment foarte bine organizat și subliniez ce spunea domnul Ștefănescu. Oamenii au venit să vadă un spectacol impresionant”, spune și Robert Turcescu, deputat PMP.

Astfel, se pare că gardurile de protecție ca lumea să nu se apropie prea mult de președinte au fost puse degeaba deoarece nimeni nu avea nici cel mai mic gând în acest sens.

Potrivit reprezentanţilor Statului Major al Forţelor Navale, în desfăşurarea evenimentelor pregătite pentru marţi au fost implicate 3.000 de militari de la Forţele Navale, în timp ce forţele aliate – Statele Unite şi Marea Britanie – s-au prezentat cu un avion de căutare a submarinelor, respectiv cu avioane Typhoon cantonate în prezent la baza de la Mihail Kogălniceanu.

loading...
To Top