News

Ce au căutat ONG-urile lui Soros la protestul de la Parlament?

Partidul România Unită condamnă atacul antidemocratic ȋmpotriva Parlamentului României și cere instituțiilor abilitate ale statului și Procurorului General al României să demareze de urgență investigații cu privire la ȋncercarea evidentă a ONG-urilor finanțate de Soros de a crea un stat paralel ȋn România.

„Aseară am urmărit cu stupoare cum Parlamentul României a fost luat cu asalt de către un grup bine organizat care s-a infiltrat ȋn rândul cetațenilor români.

Majoritatea dispuneau de dispozitive de comunicare bidirecțională audio și au acționat urmând un scenariu bine stabilit, ȋnaintea evenimentului.

loading...

Atacul asupra Senatului României s-a desfășurat fără ca forțele Jandarmeriei să ia măsurile legale.

Avertizăm pe această cale că manevra demiterii Generalului Petre Tobă cu ajutorul procurorilor manipulați de ONG-urile lui Soros și ȋnlocuirea acestuia cu pseudo tehnocratul Dragoș Tudorache a servit destabilizării instituțiilor românești”, arată PRU.

Formațiunea a dat asigurări că sprijină dreptul cetațenilor români de a manifesta pașnic și de a-și reprezenta interesele, dar consideră că acest lucru trebuie făcut ȋn cadrul legal din România.

„Ȋi asigurăm public pe toți românii care cred ȋn Constituția României și care respectă legile și instituțiile României că orice nouă manifestație agresivă și destabilizatoare ȋmpotriva instituțiilor fundamentale ale statului român va fi blocată de membri PRU printr-o contramanifestație”, a mai precizat partidul naționalist.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top