"Ce au în comun Bușoi, Constantin, Nicușor Dan, Cioloș și ceilalți pupincuriști, în afară de faptul că sunt Securiști?"
News

”Ce au în comun Bușoi, Constantin, Nicușor Dan, Cioloș și ceilalți pupincuriști, în afară de faptul că sunt Securiști?”

Lanțul în cerc și SIPA. Stați la coadă, că e mare, r’ați ai dracu. Niște așa ziși politicieni ai unui partid de dreapta, angajați demult de Securitate, vor să-și vândă partidul, lui Iohannis. Nu se înțeleg, unul vrea să-l vândă prin Cioloș și USR și unul prin Bușoi.Dacă nu-l vând, o să apară niște hârtii urâte, cu dosare închise-neînchise și cu șpăgi grase. Motiv pentru care fac naveta pe sub mesele celor mai sus menționați.

Curul lui Iohannis e mai greu de pupat, se mulțumesc cu orice, când vor să vândâ un partid și să scape de pușcărie e bine și în poziția în genunchi sub masa lui Bușoi și a lui Cioloș.”Nu vă supărați, vrem să vindem și noi un partid, se poate…pe sub masă? Dar ne puneți deputați și în 2020, Da? Mulțumim frumos, vă aducem capul lui pe tavă, sau vă trimitem pozele? Cuțitul i l-am băgat demult în spate, uitați aici dovada. Suntem cuminți, nu? Se mai poate odată, că parcă îmi și place?” ” Dar hârtiile?” „Rămân la mine pentru misiunea viitoare.”

Un alt politician, sau mă rog, tot un fel de politician, tot Securist, Daniel Constantin, și-a vândut deja partidul și aliații și pe toată lumea. Ați văzut ce au în comun Bușoi, Daniel Constantin, Nicușor Dan, Cioloș și ceilalți pupincuriști, în afară de faptul că sunt Securiști? Vorbesc încet și calm, așezat, molcolm, ca și când le-ar ști pe toate. Cred că de la asta cu pupatul în cur li se trage, ba pe Iohannis, ba Securitatea, ba să fie și ei pupați în cur. Pupatul în cur a devenit sport de societate, de dreapta, un fel de lanț uman în cerc, până la Curul Suprem, al lui Iohannis și al Securității.

Un ofițer de la un serviciu Secret prezent pe lista celor care au intrat în arhiva SIPA, mi-a spus că el doar a executat un ordin pentru a fotocopia documente din Arhivă și de a le preda mai departe. Mă întreba dacă executarea ordinului e legal, chiar dacă a făcut ceva ilegal. Cum o fi?

Un politician voia să candideze la funcția de președinte al PSD. Cineva, i-a arătat o hârtie copiată de la SIPA, în care scria tot ceva de dosuri, dar și de alte probleme personale. S-a retras din cursă în ultima săptămână și acum ne tot spune la televizor despre statul de drept, # rezist și Iohannis. Unde? La Realitatea, că acolo se vede și poate nu scot hârtia, sau îl mai pun să candideze odată. Unde? La partidul scos la vânzare, și ce dacă! prinde și el rând.

loading...

Un alt politician, pe numele lui de floare, a primit și el o hârtie urât mirositoare cu întâmplări dintr-un hotel dar și dintr-o casă aflată pe Bulevardul MIhalache, mai pe colț, pe lângă un muzeu. Urât! S-a retras, iar acum a primit ordin să-l susțină pe Bușoi, că e favoritul lui Iohannis; și s-a conformat, linge blide prin toate emisiunile. Au, au, mă doare! Nu scoateți hârtia!”

O agenție de știri ne spune despre cel mai mare succes al lui Iohannis, în viață fiind, ceva cu NATO, când se băga în poză, că n-avea loc. Citesc și nu văd nimic, decât dorința soțului doamnei deputat de a pupa și el Curul Suprem.
Un post de televiziune, altul decât DIGI și Realitatea, ați ghicit: Antena 3, nu vrea să piardă rândul și dăi și pupă-l în cur pe Iohannis. „La greu” cum ar zice unii, adică vremuri grele, vrem Voiculescu afară din pușcărie și salarii mari. Noii aliați ai lui # Rezist.

Mai sunt și moderatoare care se udă de tot, „auzi fato”, când vorbesc de Neamț, poate îi ia locul lui Pușcalău, „a dracu, că avem același coeficient de inteligență, ba eu îl am chiar mai mic!”

Regimul Ceaușescu nu ar fi existat dacă nu-l pupau în cur toți pe marele Titan și pe nevastă-sa șuie și proastă, de la Vadim și Păunescu, până la toți care-i ridicau osanale și dacă Securitatea, ce vremuri, nu-i avea pe toți la mână. Dar uite-le că au revenit! Ura! Ura! Ura! E vremea lui Iohannis și a noii Securități, a șantajului cu hârtii.

„Stai mă la coadă fire-ai al dracului, că eram înaintea ta la pupatul în cur, postul ăsta e al meu, du-te mai încolo, stai la rând, uite unde e coada, acolo în spate, departe, că suntem mulți!”  Să vă fie de bine! (Gelu Vișan)

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });