News

Ce avere are cel mai bogat consilier al lui Klaus Iohannis

Declaraţiile de avere actualizate recent pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale arată ce apartamente, terenuri sau depozite bancare au consilierii preşedintelui Klaus Iohannis. Astfel, cel mai bogat consilier este Sandra Pralong, având şase apartamente, dintre care unul în New York, scrie Mediafax.

loading...

Sandra Pralong se ocupă de Departamentul pentru Relaţia cu Românii din afara Graniţelor. Conform declaraţiei de avere de pe pagina de internet a Administraţiei Prezidenţiale, aceasta are şase apartamente, două în Bucureşti, de 120, respectiv 220 de metri pătraţi, două în Constanţa, de 150, respectiv 100 de metri pătraţi, unul în New York şi altul în Lausanne, Elveţia.

 De asemenea, Pralong are şi două terenuri intravilane, în Constanţa şi Ilfov, dar şi un teren forestier, de 960 de metri pătraţi, în judeţul Prahova. Aceasta are un autoturism marca Mercedes şi bijuterii, tablouri şi sculpturi în valoare totală de 45.000 de dolari.
Sandra Pralong şi-a mai notat în declaraţia de avere depozite bancare în valoare totală de 90.000 de euro, 180.000 de franci elveţieni, 110.000 de dolari şi aproape 200.000 de lei. Aceasta a încasat anul trecut un venit total de 61.549 lei de la Administraţia Prezidenţială.
loading...
To Top