Ce este Bușoi pentru PNL? O imagine de "prospețime", de modernism" și "pro-europeană". Părerea lui
News

Ce este Bușoi pentru PNL? O imagine de „prospețime”, de modernism” și „pro-europeană”. Părerea lui

Candidatul pentru președinția Partidului Național Liberal (PNL), Cristian Bușoi, a declarat vineri seară, la Botoșani, că prin înscrierea sa în cursa pentru șefia PNL aduce o imagine de „prospețime”, de modernism” și „pro-europeană” pentru partid.

„Eu cred că vin cu un suflu nou, cu o imagine de prospețime, de modernism, o imagine pro-europeană și cel mai important lucru vin cu încercarea de a construi un profil de mai multă seriozitate, mai multă consistență. Cred că e importantă și comunicarea, cred că-s importante și figurile de stil și floricelele în discursuri, dar mai mult decât acest lucru, oamenii politici, oamenii din România așteaptă de la oamenii politici mai puțină superficialitate și mai multă substanță, mai puțină imprevizibilitate și mai multă consistență și acest lucru pot să-l aduc eu”, a afirmat Cristian Bușoi.

loading...

Referindu-se la contracandidatul său Ludovic Orban, Bușoi spune că acesta vine „din vechea clasă politică”.

„Cred că încetul cu încetul, oamenii, colegii încep să înțeleagă că au de făcut o opțiune între două soluții destul de diferite. Ludovic Orban este un om politic cu experiență, cu un profil poate mai cunoscut publicului larg, mai bine conturat, dar care, în același timp, vine totuși din vechea clasă politică. Poate nu a avut atât de multe funcții de conducere sau guvernamentale precum îl percepe populația, dar faptul că a fost destul de activ îi conturează această imagine”, a subliniat Bușoi.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });