Ce este, de fapt, bomba cu hidrogen si ce putere are. Foto si video
Socant

Ce este, de fapt, bomba cu hidrogen si ce putere are. Foto si video

Ca sa va faceti o imagine rapida despre ce este bomba cu hidrogen si cata forta are va putem spune in primul rand ca este de circa 2.000 de ori mai puternică decât bombele detonate la Nagasaki şi Hiroshima. Pana aici, totul clar. Un alt “amanunt” este ca reprezinta cea mai importantă armă de distrugere în masă pe care omul in inteligenta lui nemarginita a inventat-o. Cu alte cuvinte, in mare parte poate distruge planeta.

Cu ce este diferita bomba cu hidrogen

Diferenţa dintre o bombă atomică obişnuită şi una cu hidrogen este tipul de reacţie. Bombele cu hidrogen acţionează prin fuziunea nucleilor de tritium şi deuteriu (fuziunea este reacția nucleară de contopire a două nuclee ușoare pentru a forma un nucleu mai greu).

ce este bomba cu hidrogen Prima bomba cu hidrogen “s-a nascut” in Statele Unite ale Americii in 1950 fiind testata un an mai tarziu.  Sub numele de Ivy Mike, bomba de 80 de tone a fost testata in Pacific explodând cu o forţă de 10,4 megatone de TNT, fiind de peste 450 de ori mai puternică decât cea lansată peste oraşul Nagasaki.

loading...

bomba cu hidrogen 1Un reporter CNN prezent la eveniment a declarat ca a avut impresia ca se scufunda tot Pamantul. Rand pe rand, mai multe tari, printre care Rusia si China si Coreea de Nord au dezvoltat bomba cu hidrogen.

Testul facut recent de Coreea de Nord a produs un cutremur de aproape 5 grade in China. Asta doar la un simplu test. Ramane intrebarea, cate tari vor ramane in picioare la o detonare adevarata care sa nu fie doar un test.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });