Celebritati

Ce filme ne așteaptă în august 2016 și trailerele lor

Luna august vine cu câteva filme mult așteptate de cinefilii din România. Potrivit site-urilor de specialitate printre cele mai bune filme din august 2016 se numără: Nine lives, Pete`s Dragon, Ben Hur și War Dogs.

Filme august 2016 – Nine lives – trailer

Regizat de Barry Sonnenfeld, responsabil pentru seria Men In Black, filmul NINE LIVES/NOUĂ VIEȚI îi are în distribuție pe actorii Kevin Spacey, într-un rol așa cum nu l-ați mai văzut până acum, Christopher Walken, Jennifer Garner, Cheryl Hines, Robbie Amell, și ne avertizează că, atunci cînd vrei să faci un cadou cuiva drag, cel mai bine e să pui suflet, altfel riști să-ți pierzi tu sufletul, așa cum o pățește Kevin Spacey când, simțindu-se vinovat că stă mai mult la birou decât cu familia sa, decide să-i ia fiicei sale cadoul pe care aceasta și-l dorea de câțiva ani – o pisică.

Filme august 2016 – Pete’s Dragon – trailer

loading...

Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezintă Pete’s Dragon, povestea unui tânăr orfan şi a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, întâmplător, este dragon.

Filme august 2016- Ben Hur – trailer

Filmul va avea la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur drept personaj central, un prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea izbăvirii sale se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus, care se întâmplă să activeze în aceeași regiune în care este obligat să își ducă existența și Ben Hur.

Filme august 2016 – War dogs – trailer

Povestea adevărată a doi bărbați care au încheiat contracte cu Pentagonul pentru înarmarea aliaților Americii în Afganistan. Apare în România în a doua jumătate a lunii și este probabil cel mai bun dintre filmele lunii august.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top