Ce filme ne așteaptă în iunie 2016 și trailerele lor
Celebritati

Ce filme ne așteaptă în iunie 2016 și trailerele lor

Luna iunie vine cu câteva filme mult așteptate de cinefilii din România. Potrivit site-urilor de specialitate printre cele mai bune filme din iunie 2016 se numără: Independence Day Resurgence, Me before you, Warcraft și Central Intelligence.

Filme iunie 2016 – Independence Day Resurgence – 24 iunieindependence-day-2-resurgence

Dupa ce Ziua Independenței a redefinit genul de film, următorul capitol epic oferă un spectacol la nivel mondial pe o scară de neimaginat. Folosind o tehnologie extraterestră, națiunile de pe Pământ au realizat un program de apărare imens pentru a proteja planeta. Dar nimic nu ne poate pregăti pentru o forță avansată și fără precedent. Numai ingeniozitatea câtorva bărbați și femei curajoase pot aduce lumea noastră înapoi de la un pas de dispariție.

Filme iunie 2016 – Me before you – 3 iunieme-before-you-poster

Louisa „Lou” Clark (Clarke) locuiește într-un oraș ciudat în mediul rural englezesc. Fără nici o direcție clară în viața aceasta este angajata sa aiba grijă de Will Traynor , un tanar bancher care a ramas paralizat.  Povestea este una destul de savuroasă și se axează pe modul în care Louisa vrea să- demonstreze că viața lui nu s-a terminat chiar dacă nu mai poate merge.

Filme iunie 2016 – WarCraft – 10 iuniewarcraft-quad

loading...

Pasionatii de mitologie vor avea Warcraft, care, se anunta ca fiind unul dintre cele mai bune filme ale lui 2016. Oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanţa unei confruntări milenare. Liderul Hoardei de orci, şi el dispus să sacrifice totul pentru a-şi salva poporul şi familia de la dispariţie.

Filme iunie 2016 – Central Intelligence – 17 iuniecentral-intelligence-movie-poster

După 10 ani de la absolvirea liceului, un fost tocilar care acum este agent CIA și ucigaș plătit îi cere ajutorul unui tip popular în timpul școlii care era acum contabil. Ei vor trebui să dejoace planurile unei minţi diabolice, decise să vândă secrete militare pentru o sumă uriaşă de bani.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });