Life

Ce nu face omul pentru voturi. Nicușor Dan a dormit în stradă. Ce a vrut să transmită

Pentru președintele Uniunii Salvați România, Nicușor Dan, campania electorală a început deja. Într-un exercițiu de imagine acesta a anunțat că și-a petrecut noaptea pe stradă împreună cu ambasadorul Marii Britanii în București, Paul Brummell, pentru a atrage atenția asupra problemelor „groaznice” pe care le au oamenii fără adăpost în Capitală.

„Mi-am petrecut noaptea în stradă. Împreună cu ambasadorul Marii Britanii în București, domnul Paul Brummell, și alți 25 de oameni, mulți dintre ei angajați ai ambasadei sau voluntari britanici. În saci de dormit, pe asfalt mai întâi și apoi, adăpostiți de ploaie, într-un cort. Oricum, în condiții mult mai bune decât oamenii fără adăpost”, a afirmat Nicușor Dan.

loading...

Președintele USR a precizat că evenimentul a fost organizat de către Asociația Casa Ioan pentru a atrage atenția asupra problemelor pe care le au oamenii fără adăpost în București.

„Am dorit, la invitația Asociației Casa Ioana, să atragem atenția asupra problemelor groaznice pe care le au oamenii fără adăpost în București și nu numai. Indiferent de cauzele care i-au dus pe acești oameni în stradă, noi trebuie să arătăm solidaritate cu ei. Administrația trebuie să ofere acestor oameni măcar servicii minimale privind adăposturi de noapte, îngrijire medicală și consiliere psihologică și, la fel de important, servicii de reconversie profesională pentru ca acești oameni să aibă șansa să-și găsească un loc de muncă”, mai spune Nicușor Dan.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top