News

Ce PENIBIL. Chirilă, concert pe bani publici, de la primarul PNL, urmat de proteste anti-PSD

Grupul de Investigații Politice scrie, pe Facebook, despre concertul lui Tudor Chirilă, urmat de protestele din Piața Victoriei, potrivit DC News.

”Tudor Chirilă a cântat sâmbătă la Ploiești pe bani publici. Banii i-au fost dați de primarul PNL. La nici 24 de ore, același Tudor Chirilă protesta fără rușine în București împotriva modulului în care PSD cheltuie banii publici.

loading...

În perioada 14 – 16 iulie, Primăria Ploiești a organizat Festivalul Medieval. Pentru cele șase trupe care au cântat acest eveniment, Primăria Ploiești a cheltuit 145.600 de lei fără TVA.

Artiștii care au cântat în 15 iulie pe banii Primăriei Ploiești au fost Tudor Chirilă și colegii lui din trupa Vama. Primăria Ploiești a întocmit în așa fel Caietul de sarcini încât Tudor Chirilă să fie sigur că va beneficia de contract. Astfel, Primăria a solicitat ca pentru ziua de sâmbătă, 15 iulie, să fie angajați ”2 artiști, în următoarea ordine a preferințelor: Vama, Alternosfera, Bucovina, Vița de vie”.” a scris sursa citată pe Facebook.

loading...
To Top