News

Ce se întâmplă cu prețul călătoriilor cu metroul

Tarifele de călătorie cu metroul vor rămâne la fel atât anul acesta, cât și anul viitor, a declarat directorul general al Metrorex, Marin Aldea încadrul Zilei Porților Deschise la stația de metrou Laminorului.

„Vă spun ferm că nu va modifica tariful de călătorie cu metroul până la sfârșitul anului, dar nici în 2017. Anul viitor am fundamentat bugetul pe aceleași tarife. O dată cu finalizarea noului sistem de acces la metrou, acum în lucru, o să introducem titluri noi, în favoarea călătorilor. Îmi propun să cresc gradul de încredere al călătorilor în acest mijloc de transport”, a spus Aldea.

loading...

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, prezent la eveniment, a precizat că nu a mai circulat cu metroul decâțiva ani, drept dovadă căa continuat, spunând că o cartelă cu 2 călătorii costă 10 lei, în loc de 5, cât costă în realitate, precizează Agerpres.

„Eu mă gândesc, de exemplu, la un abonament anual, la o cartelă care ar putea fi introdusă pentru perioada de weekend, o cartelă pentru un grup mai mare de 3-5 călători. Sunt multe idei, dar asta nu înseamnă că tariful mediu de călătorie s-ar modifica”, anunța, directorul general al Metrorex, în vara acestui an.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top