News

Ce spune data nașterii despre Klaus Iohannis! Nu ne surprinde plăcut…

Anatol Basarab a analizat în emisiunea „Voi cu Voicu”, de la Antena 3, data de naștere a președintelui Klaus Iohannis.

„Klaus Iohannis e născut în data de 13, iar numărul său este 4, care înseamnă că este abil. Își limiteasă capacitatea de a face lucrui. Destinul lui este 7, este venit să acumuleze înțelepciune, va să își atingă misiunea. Are o capacitate de a receptționa informație, de a depozita, păstra. În 2019, el va fi în al 7-lea an al ciclului dezvoltării sale, ceea ce îi va îngreuna accesul la președinție. Îi este greu să comunice așa că încearcă să comunice clar și la subiect” a spus Anatol Basarab.

Mirela Voicu a avut-o invitată, recent, în emisiunea ”Voi cu Voicu” și pe parapsihologul Alina Albert, una dintre persoanele care a fost protagonista unui episod de moarte clinică, înregistrată oficial, pe când avea 24 de ani. Ea a căpătat de atunci o percepție extrasenzorială și a făcut o serie de previziuni.

”Uniunea Europeană se va destrăma în mai puțin de un deceniu. Va fi un haos în Europa. SUA nu va mai fi o putere economică, se vor confrunta cu calamități. Locul lor va fi luat de China, iar rușii vor fi alături de ei. Noi nu ne-am ales bine partenerul strategic” spune Alina Albert pentru Antena 3.

loading...

Parapsihologul a făcut și o ”radiografie” a președintelui Iohannis, pe care îl consideră președintele pe care îl merită în acest moment România.

”Nu l-am simțit energetic ok. De când a venit la putere, România s-a confruntat cu numeroase episoade dramatice, cum a fost Colectiv. Iohannis este președintele pe care îl merităm la acest moment. Un președinte căruia îi pasă mai mult de sine, decât de națiunea română, îmi pare rău s-o spun” a subliniat Alina Albert.

Despre un alt personaj important în România acestor zile, Laura Codruța Kovesi, Alina Albert spune că nu este decât ”un pion”.

 

loading...
To Top