News

Cea mai amuzantă reacție după ce Goțiu susține că a fost bătut de Palada

Senatorul USR Mihai Goţiu spune că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, incidentul având loc miercuri seară în pauza publicitară a unei emisiuni a postului de televiziune B1 TV.

Reacțiile în online au început să curgă după terminarea incidentului, nu toți luând în serios răfuiala. Și în fond sar putea spune că nici nu a fost bătaie serioasă cât timp Goțiu a revenit în emisiune povestind varianta lui.  

loading...

”L-a caftit Palada pe Gotiu, i-a futut una in mufa de i-a dat borsul! Mirele, in toate zilele calduroase, de acum in veac, ai cate o bere rece de la mine”, a comentat amuzant Mirel Curea pățania USR-istului.

Gotiu vrea să-l reclame la Poliție

„Mâine dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă liniştesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din câte am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine. Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenţia lui Palada, de mai multe ori, despre modul în care vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele”, a spus Mihai Goţiu într-o intervenţie la Realitatea TV.

loading...
To Top