News

Cea mai GRAVĂ afirmație despre Dragnea din ultimul an. Ponta s-a denunțat la HotNews

Victor Ponta continuă atacul la fostul său aliat, Liviu Dragnea cu ajutorul HotNews, publicație la care s-a adresat în trecut cu mai multe apelative deloc măgulitoare. Dar se pare că acum prinde bine în răfuiala cu liderul PSD. Fostul premier face afirmații grave și se leagă de afacerile șefului PSD: Tel Drum și lacul Belina.

Acesta spune că ”baronul de Teleorman” i-a cerut pe când era vicepremer să treacă lacul Belina de la Apele Române la Consiliul Județean Teleorman, menționând că a semnat hotărârea de guvern fără să știe ca lacul va ajunge în final la Tel Drum.

Ponta precizează că Dragnea l-a invitat ulterior de mai multe ori pe lacul Belina, unde a fost la pescuit și fostul premier Sorin Grindeanu.

Domnul Dragnea mi-a cerut, a facut de altfel hartia pentru guvern, pentru trecerea acelui lac (nr. Belina) la Consiliul Judetean Teleorman.(…) M-am si enervat dupa aceea, si am vorbit si cu Sorin Grindeanu, si i-am zis, Sorin, tu stii unde te duci? Nici eu nu am stiut unde ma duc. Cum poate sa ne puna in situatia asta, sa mergem in locuri ale lui Tel Drum?

loading...

Am fost destui oameni invitati acolo fara sa stim ca era proprietatea Tel Drum, am aflat de la dvs de la presa acest lucru. (…) Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului Dragnea, daca stiam ca ma duc intr-un loc al Tel Drum nu m-as fi dus”, a declarat Ponta pentru Hotnews.

Ponta acuza serviciile de informatii si DNA ca ar fi stiut in toti acesti ani „totul despre Tel Drum” dar ca l-ar fi protejat pe Liviu Dragnea.

Serviciile de informatii, si DNA, cunosc totul despre Tel Drum de foarte multi ani. Unde a fost protectia sau poate nu-i nimic ilegal, habar nu am. Dar de ce nimeni nu a facut nimic in acesti ani, e o intrebare la care eu nu am raspuns, nu stiu daca il aveti dvs. Dar e clar ca e o protectie, totusi”, afirmă fostul premier. Totuși după toate acestea se poate spune că Victor Ponta a trecut de partea Sistemului?

„Sper să crăpi, Victor Ponta”

În noiembrie 2016, o știre făcea scandal în România. Derapaj incredibil al jurnaliștilor de la Hotnews. Un editor al paginii de Facebook ce aparține site-ului de știri a distribuit un articol despre Victor Ponta cu un comentariu jignitor la adresa fostului premier. Postarea a fost ulterior ștearsă de pa rețeaua de socializare. „Sper să crăpi, Victor Ponta”, a scris acesta. Ponta nu doar că nu a crăpat dar și-a luat și site-ul HotNews ca aliat în lupta cu Dragnea. Ciudate vremuri trăim.

loading...
To Top