News

Cei care au vrut să pună mâna pe Dragnea și-au luat o MARE ȚEAPĂ

Maria Vasii, avocatul familiei Dragnea, a vorbit în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, despre percheziţiile la ferma de porci din Teleorman. Aceasta este de asemenea și avocata administratorului acestei firme, Ilie Liviu Dragne.

„Este vorba despre existența unui contract care nu depășește 200.000 de euro. Contactul este din 2013, din perioada în care domnul Dragne a preluat această societate. Mai este acuzat că și-ar fi angajat soția pe o durată limitată de timp, cu un venit ce nu depășește 300 de euro lunar. Acuzațiile nu mrită o prezentare atât de amplă”, a precizat Maria Vasii.

Mai mult, avocata a mai afirmat faptul că fiul lui Dragnea nu mai are nicio treabă cu această fermă.

loading...

„Domnul Dragnea nu deține nicio calitate în prezent în această societate. Și-a cedat acțiunile de la începutul acestui an și mă îndoiesc că va fi chemat să dea explicații cu privire la aceste acuzații”.

Ilie Dragne, administratorul fermei Salcia din județul Teleorman, a fost reținut joi de procurorii PÎCCJ, pentru 30 de zile, în dosarul în care se investighează infracțiuni de evaziune fiscală care ar fi dus la prejudicierea bugetului de stat cu peste 39 de milioane de lei.

Dragne a fost audiat joi la Secția 1 de Poliție, după perchezițiile care au avut loc joi dimineața la ferma de porci Salcia din județul Teleorman.

 

loading...
To Top