Cel mai bun hotel din lume este un palat indian. Vezi cum arată
Life

Cel mai bun hotel din lume este un palat indian. Vezi cum arată

Umaid Bhawan Palace a fost desemnat cel mai bun hotel din lume. Palatul a fost construit, între 1928 și 1943 pentru HH Maharaja Umaid Singh Ji. Acesta s-a transformat în hotel și a primit în 2016, 840 de voturi de cinci stele din tot atâtea posibile la premiile TripAdvisor’s Travelers organizate de cel mai popular site de turism. taj-umaid-bhawan-palace-2

Situat în Jodhpur, Umaid Bhawan Palace este ultimul din marile palate ale Indiei și una dintre cele mai mari reședinte private din lume – situat în mijlocul a 26 de acri de grădini luxuriante.

enhanced-27562-1453376624-1
Monumentul a fost fost conceput pe cea mai grandioasă scara posibil, în modă stil Art Deco, din acea vreme. După 15 ani în construcție, palatul a fost în terminat având 347 de camere din care hotelul are 64.

loading...

grid-cell-27587-1453377123-4

Iar fiecare are toate facilitățile din lume. Prețurile pornesc de la 660 de dolari pentru o cameră de două persoane. Ce părere aveți despre cel mai bun hotel din lume?

lobby

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });