Life

Cel mai dur mesaj pe care l-a primit Pomoaici vine Florin Călinescu: Orban si Turcan, capetenii liberale…

Vedeta TV Florin Călinescu îl desființează pe fostul preot, acuzat de abuzuri sexuale. Actorul scrie că Pomohaci a facut o avere din spalarea creierelor si cu complicitatea tuturor televiziunilor, care l- au invitat ca pe un mare artist, rapsod popular.

„In mainile unor impostori,religia e cea mai profesionista unealta de spalat creiere. Nici macar ATUNCI cand Iisus, Fiul Lui,a fost batut in cuie pe cruce, EL nu S-a ivit.

Azi, la Jina, s-au aratat mai multi impostori. Cel mai important, Pomohaci, abuzatorul de sex cu tineri. Al doilea primarul de acolo. Ai treilea, Orban si Turcan, capetenii liberale.

Ai patrulea, niste figuranti,” spalati cu ” grija materiala” , ani de- a randul, pe creier” de alungatul din biserica lui Cristos, pomohaci. Intr-o ocazie, am vazut cu ochii mei. Conducea un bmw seria 6, nu un asin, inmatriculat cutare nr, DUH.

Bai, treziti- va! Sfantul Duh, nu inmatriculeaza automobile!  Dar, sa nu va mirati! Voma vea rapid , dizidenta pomohaci…! Ce mizerie! Golanu’ asta a facut o avere din spalarea creierelor si cu complicitatea tuturor televiziunilor, care l- au invitat ca pe un mare artist, rapsod popular…”, a scris Călinescu, pe Facebook.

loading...

Cristian Pomohaci cântă, duminică, pe scena Festivalului „Sus pe muntele din Jina”, cel mai vechi festival ciobănesc din ţară, acesta fiind primul concert susţinut de fostul preot, după ce a fost exclus din biserică. La acest eveniment au fost și politicieni locali, dar și de la București: liderul Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, și deputatul Daniel Constantin.

Fostul preot, Cristian Pomohaci, a fost aşteptat la Jina, în judeţul Sibiu, de sute de admiratori, care, imediat ce a urcat pe scenă i-au oferit buchete cu flori fostului slujitor al Bisericii.

Pomohaci le-a mulţumit, iar apoi le-a cerut voie celor prezenţi să îi dedice prima melodie „slujitorului Sfântului Altar, de aici, de la Jina”.

„Vă mulţumesc. Vă rog să îmi permiteţi ca prima melodie pe care o voi interpreta să fie dedicată slujitorului Sfântului Altar, care slujeşte aici, în Jina”, a spus Cristian Pomohaci, de pe scena Festivalului „Sus pe muntele din Jina”.

Preotul Cristian Pomohaci, acuzat că a racolat un minor în scopuri sexuale, a fost exclus din biserică în urma unei decizii a Consistoriul Eparhial din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia, decizia fiind executorie.

În urma judecării cazului părintelui Pomohaci, Consistoriul Eparhial s-a pronunţat şi a decis caterisirea părintelui Cristian Pomohaci, adică pierderea preoţiei pentru totdeauna şi a posibilităţii de a ocupa un post în activităţile bisericeşti. Decizia a fost aprobată de către Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, este executorie, dar nu irevocabilă. Poate fi atacată în termen de 15 zile la Mitropolie”, a declarat, vineri, părintele Oliviu Botoi, consilier cultural în cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia.

loading...
To Top