News

Cel mai josnic atac la adresa lui Tudose. Ce a putut să spună un liberal. Ar trebui să-i fie jenă

Premierul Mihai Tudose s-a ales astăzi cu cel mai josnic atac probabil din cariera sa. Deputatul PNL Florin Roman l-este foarte nemulțumit că primul ministru este rârâit și a ținut să-i spună că vorbește de parcă are prune în gură. De parcă avea și mare legătură cu politica. Atât a putut Florin Roman. mai mult…

În plus, el a acuzat luni, în Parlament, pe Mihai Tudose că este un premier ”marionetă”, susținând că adevăratul șef al guvernului este Liviu Dragnea.  Liberalul a avut reproșuri și la adresa liderului PSD pe care l-a acuzat de „terorism fiscal”, informează Știripesurse.ro.

„Am încercat din răsputeri să îl urmăresc pe domnul Tudose şi nu am reuşit pentru că, domnule prim ministru, să nu vă supăraţi, la noi în Ardeal e o vorbă, parcă aveţi prune în gură. Dar nu prune d-alea de care ştim noi, sunt prune d-alea mai distilate, parcă vorbiţi turceşte. Rugămintea mea este când veniţi în faţa Parlamentului să încercaţi să vorbiţi româneşte.

Din acest motiv nu o să mă adresez astăzi dumneavoastră, pentru că sunteţi un premier marionetă, o să vă rog să îmi daţi voie să mă adresez adevăratului prim ministru al României, Liviu Dragnea. Domnule Dragnea, sunteţi vinovat, alături de PSD, de terorism fiscal. Sunteţi un om care terorizaţi fiscal capitalul românesc şi IMM-urile. Aţi reuşit să zăpăciţi o ţară întreagă.

loading...

Fug toţi investitorii că azi-mâine veţi impozita şi aerul pe care îl respirăm. Loviţi cu biciul în cei care muncesc.

Vă spun că vă înţeleg: dumneavostră nu vă place la vedere şi faceţi scut în jurul muncii la negru. Premierul ar vrea să ţinem banii la ciorăpel.

V-aş compara cu Ceauşescu, dar cu toată înţelegerea ieşiţi pe minus. Alungaţi în fiecare oră 9 români din ţară.

Sunteţi un mic copil faţă de Terente. Vă dau un sfat: fugiţi trei ani de zile în Bulgaria. Dar mi-e milă şi de bulgari, aşa că mai bine plecaţi pe plajă la Fortaleza, unde vă place mai mult decât în Alexandria”, a declarat Florin Roman.

loading...
To Top