News

Cel mai prost guvern din ultimii 26 de ani! Încă un ministru tehnocrat pleacă din Executiv în urma unui scandal

Încă o demisie este aproape să se producă în Guvernul tehnocrat. Vorbim despre Victor Grigorescu, ministrul Energiei, care a fost prins cu mâța în sac și a încearcat să convingă românii că a primit o chirie de aproape 800.000 de lei/an de la un offshore, pentru un site – monitoreu.com – care practic este inexistent. Acesta a făcut anunțul pe Facebook, iar întâlnirea cu Cioloș este pe cale să se producă.

Mai exact, ministrul Energiei a fost convocat vineri după-amiază de premierul Dacian Cioloş la Palatul Victoria pentru o discuţie despre suspiciunile privind declaraţia sa de avereCert este că Guvernul tehnocrat a pierdut în medie câte un ministru pe lună. Asta este o performanță. Una negativă.

„Dincolo de explicații și neplăceri, sunt convins pe deplin că întreaga campanie face parte din planul mai larg de a discredita cât mai mulți miniștri ”tehnocrați”. Nu a fost întâmplătoare bucuria lui Victor Ponta legată de campania împotriva mea și cea împotriva ministrului educației, Mircea Dumitru. Fără a merge pe un drum victimizant, pot să susțin în continuare că funcția de ministru este o funcție temporară în viața unui om și numai cine își închipuie că ea e un scop în sine poate să creadă că o campanie de denigrare contează atunci când ești decis să îți faci treaba până la capăt.

loading...

Sunt mândru de onoarea pe care premierul Dacian Cioloș mi-a făcut-o atunci când m-a nominalizat. Am cunoscut în acest guvern oameni remarcabili, unii dintre ei beneficiari ai unor campanii chiar mai mizere decât a mea.

Rămân cu convingerea că misiunea unui ministru e să își asume toate deciziile pentru perioada în care e în funcție, să își lase campania de imagine și dorințele personale pentru perioada post-ministerială și să fie onest față de concetățenii săi”, a scris pe Facebook ministrul tehnocrat.

Jurnaliștii și bloggerii români au aflat că, potrivit urlrom.com, site-ul se afla pe locul 50.763 in România, cu 14 vizite zilnice (!), având o valoare estimată de 296 lei la nivelul anului 2015. Pe statsinfinity.com se arată că domeniul monitoreu.com a fost înregistrat pe 27 septembrie 2012 de catre Victor Grigorescu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top