Tehnologie

Cele mai bune site-uri de torrente în 2016

cele mai bune site uri de torrente

cele mai bune site uri de torrente

Astăzi prezentăm lista cu cele mai bune site-uri de torrente în 2016, potrivit mai multor statistici care s-au făcut în funcție de cum s-au comportat acestea până în prezent. Un torrent este un protocol care permite descărcarea rapidă de fișiere folosind o cantitate minimă din lărgimea de bandă disponibilă a conexiunii la Internet.

loading...

Pe primul loc este este KickassTorrents care mai este abreviat și KAT, site fondat în 2008 care oferă torrenti și linkuri magnetice. În 2015 acesta l-a depășit ca trafic pe celebrul The Pirate Bay care în 2016 va fi numărul doi. A treia poziție a celor mai bune site-uri de torrente în 2016 este ocupată de Extra Torrent care a crescut rapid în ultimii ani, iar acum, are milioane de vizitatori zilnic.

23

Pe 4 este Torrentz, care este un motor de căutare pentru BitTorrent. Practic site-ul nu deține torrenti ci doar directionează către sursă. Pe locul 5 se află Rarbg care este abreviat ca RBG, site fondat în Bulgaria în anul 2008. 1337X este un alt site popular, și îl regăsim pe locul șase. Aici, practic, este o comunitate care distribuie torrenti. Pe ultimele trei locuri se regăsesc EZTV.AG, TorrentHound, YTS.AG și TorrentDownloads. Acestea sunt cele mai bune site-uri de torrente în 2016. Acest material este doar în scop informațional.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top