Cele mai sexy românce căutate de INTERPOL
News

Cele mai sexy românce căutate de INTERPOL

ROMANCE CAUTATE DE INTERPOL

Pe lista Interpol apar 15 românce căutate de organele abilitate. Lista de infracțiuni este variată, de la trafic de ființe umane, la trafic de droguri sau falsificarea unor documente. Fiind prea sec să prezentăm toate persoanele căutate de Interpol am ales doar cele mai sexy femei. Din păcate, materialul clientului nu a fost foarte generos. Pe locul trei se clasează Florina Darada Borcutean Pop.

loading...

wanted-GetPicture-55071668Este din Baia Mare și are 27 de ani, 1,65 centimetri. Florina este căutată doar pentru aderarea la un grup de crimă organizată și trafic de droguri de mare risc. Pe locul 2, cu infracțiuni mai importante vine Maria Magdalena Postelnicu. wanted-GetPicture-59344488Maria vine din Hîrlău și are 1,70 metri. Are 33 de ani și un bogat istoric infracțional. Este căutată de Interpol pentru trafic de minori  și spălare de bani. Si câștigătoarea este Florentina Mhaela Lupu. wanted-GetPicture-59137045Deși are 40 de ani, nu își arată vârsta. Cu o înălțime de 1,7 metri și 60 de kilograme domină topul. La capitolul infracțiuni: trafic de persoane.

Nu este glumă! În cazul în care le vedeți sunați la 112.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });