Life

Celebrele leacuri ale călugărilor ruși! Scapi de boli, ÎN MOD NATURAL

In urma cu sute de ani, manastirile ortodoxe din Rusia erau celebre si cautate nu doar pentru „rugul aprins” al credintei lor, ci si pentru „bolnitele” in care erau tratati, cu leacuri stravechi, oamenii amarati si bolnavi.
Raceala, gripa, tuse, dureri de gat, bronsita, pneumonie
* Se scot din pamant radacini de nalba, se curata de coaja, apoi se dau pe razatoare si se amesteca cu putina apa pentru a se obtine o pasta ca un piure. Se ia cate o lingurita la 2 ore. intr-o singura zi, raceala „e gata”.
* Mancati zmeura, cate o jumatate de cana – dimineata si seara. Leacul este util mai ales impo¬triva febrei si a lipsei de pofta de mancare, care inso¬tesc raceala sau gripa.
* impotriva tusei persistente, beti cate de 2 pahare de suc proaspat de morcovi pe zi
* Dureri in gat. Se piseaza 8 catei de usturoi intr-un mojar, se adauga 8 lingurite de otet de mere si se amesteca bine. Se pune la rece cateva ore. Se adauga 2 linguri de miere de padure (de mana), si se ames-teca din nou. Se iau 2 lingurite de preparat, se tin in gura cat mai mult posibil, apoi se inghit cu inghitituri mici.
* Boli de piept. Din suc de varza rosie cruda, amestecat cu zahar, se face un sirop foarte bun pentru toate bolile de piept.
* Pentru bolile de plamani, luati in fiecare zi 2-3 linguri de dulceata de trandafiri sau miere ames¬tecata cu petale maruntite de trandafiri.
Afectiuni ale ficatului
* Mancati mamali¬ga din faina de hrisca. Hrisca se poate consu¬ma si „cruda”, daca e lasata in apa, cel putin 12 ore.
* O lingura de ra¬dacini uscate si zdrobite de agrise se pun pe foc intr-o cana de apa, timp de 10 minute (inlocuiti apa evaporata). Cand s-a racit, strecurati si luati 4-5 linguri de decoct pe zi.
* Peste o lingura de frunze de agrise se toar¬na o cana de apa clocotita. Lasati sa se infu¬zeze 15 minute, strecurati.
Beti 1-2 cani pe zi.
Calculi biliari, dischinezie biliara
* O jumatate de pahar de suc proaspat din frunze si radacina de patrunjel se bea dimi¬neata, pe stomacul gol.
* Zeama proaspat stoarsa de ridiche nea¬gra. Se bea pe stomacul gol, cate o jumatate de pahar – un pahar pe zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top