News

Chirieac a ULUIT publicul cu declarațiile despre Puiu Popoviciu. Și le asumă?

Într-o perioadă în care toți arată cu degetul și fac dezvăluiri despre ”combinațiile” lui Puiu Popoviciu, analistul politic Bogdan Chirieac a uimit publicul susținând contrariul. Mai mult, el îi ia apararea considerând că nu ar avea de ce să facă pușcărie. Motivul: milioane de romani au beneficiat de mall-ul pe care la făcut Popoviciu. În plus, analistul a susținut că nu îl poate condamna că a fugit din țară.

„Sapte ani de inchisoare fiindca ai construit un mall de nu stiu cate miliarde de euro in care intra peste 20 milioane de romani anual… nu stiu de ce era vorba de inchisoare si in acest domeniu. Daca statul s-a simtit deposedat de ceva, putea sa le ia si sa le distruga el. Imaginati-va ca va pune un management de stat la ce s-a construit acolo, intr-un an, se face totul praf in zona respectiva”, a declarat Chirieac la Antena 3.

„Deocamdata, statul roman a incasat, timp de zece ani, sute de milioane de euro taxe si impozite acolo, nu? Si milioane de romani au beneficiat, intr-o forma sau alta, de acea constructie, macar de cinematografe.

loading...

La fel ca multe alte dosare din Romania, acest dosar nu ar fi trebuit sa existe. Ar fi trebuit, eventual, sa existe in civil. Cum spuneti dumneavoastra, Academia de Stiinte Agricole a dat foarte ieftin terenul acela, ma rog, l-a concesionat. Trebuiau rezolvate aceste lucruri, marita taxa si asa mai departe. Nu avea ce sa caute penalul, la fel ca in multe alte dosare”, a mai spus Bogdan Chirieac.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu va fi dat în urmărire internațională.  Curtea de Apel Bucureşti a emis, joi, la cererea Poliţiei, un mandat european de arestare pe numele acestuia, existând date că a părăsit teritoriul României la începutul lunii iunie, potrivit unor surse din Poliţie.

Puiu Popoviciu a fost dat în urmărire naţională de Poliţia Română miercuri după ce nu a fost găsit la domiciliu în vederea executării deciziei definitive de condamnare a sa în dosarul ”Băneasa”.

De miercuri seară, Puiu Popoviciu apare pe site-ul Poliției Române la ”persoane urmărite”.

loading...
To Top