Chirieac: Voiculescu nu a ieșit din închisoare ca un om înfrânt, ci unul întărit, gata de luptă
News

Chirieac: Voiculescu nu a ieșit din închisoare ca un om înfrânt, ci unul întărit, gata de luptă

Analistul Bogdan Chirieac a remarcat că Dan Voiculescu acesta nu a ieșit din închisoare ca un om înfrânt, ci unul întărit, gata de luptă, potrivit DC News.

loading...

”Este o zi plină e speranță, după multă vreme și o zi plină de speranță văzându-l pe profesorul Voiculescu. Omul acesta nu a ieșit din pușcărie înfrânt. Am văzut oameni extraordinari, condamnați și ei pe nedrept, unul dintre ei este fostul prim-ministru Adrian Năstase, care, odată ieșit din prizonierat, a preferat să tacă, să rămână discret, să iasă din viața publică. Dan Voiculescu este un om care a ieșit întărit din prizonierat și care vrea să lupte, e o șansă pentru noi toți, un lucru extraordinar.” a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei”.

Mihai Gâdea a avut si el o reacție privind decizia de eliberare pentru Dan Voiculescu.

„Decizia de astăzi este una care nu are cum să nu te bucure după trei ani de coșmar, de iad, de hotărâre nedreptate, de tot ceea ce ar putea să fie mai oribil în lumea în care trăim. Nu este nimic mai îngrozitor ca nedreptatea și ca faptul că cineva poate să îți ia libertatea doar pentru faptul că ai îndrăznit să crezi altceva, să crezi că unui regim totalitar, abuziv și totalitar nu trebuie să îngenunchezi. Decizia de astăzi nu poate să te bucure foarte tare pentru că din viața unor oameni au fost furați niște ani”, a zis Mihai Gâdea la Antena 3.

loading...

Si Mircea Badea a reacționat după ce Dan Voiculescu a fost eliberat.

„Această decizie nu este o reparație pentru Dan Voiculescu care a suferit o mare nedreptate. El a fost luat ostatic de un sistem mafiot care a provocat foarte multă suferință complet nemeritată familiei sale și apropiaților săi și, desigur, lui Dan Voiculescu. De ce? Doar pentru că Dan Voiculescu nu a vrut să deservească un sistem care era ticăloșit și pe care l-am denunțat, în fiecare zi, ca fiind ticăloșit.

Ne-am luat ostaticul înapoi. Pe persoană fizică fac următoarea declarație: Mă simt mult mai dezinhibat decât aș fi fost până acum din motive evidente pe care tacit sper că multă lume le-a înțeles. Aceasta nu este o reparație morală pentru Dan Voiculescu. Pur și simplu a făcut fracția respectivă. Ca atare, trebuia să vină această decizie. A făcut foarte multă pușcărie. Și o zi de închisoare era nemeritată având în vedere acel dosar dement. Mă bucur că omul pe care îl consider camaradul meu, Dan Voiculescu este, în sfârșit, eliberat.

Astfel, domnia sa și familia ajung la finalul unei suferințe absolut oribile cu atât mai mult cu cât încarcerarea sa a fost nedreaptă”, a zis Mircea Badea la Antena 3. Potrivit lui Mircea Badea, justiția ar trebui să facă dreptate în acest caz.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });