News

Chirilă e tot mai OBRAZNIC. Sare la gâtul lui Ciuvică: Cât de idioţi şi cât de disperaţi sunt…

Tudor Chirilă a lansat un atac dur la adresa „Grupului de Investigații Politice”, a cărui președinte este Mugur Ciuvică, după ce aceștia au postat un material în care îl acuză pe cântăreț că sâmbătă a primit bani publici de la primarul PNL din Ploiești, iar duminică a protestat față de cum cheltuie PSD banii publici.

Într-o postare pe Facebook, Chirilă ține să sublinieze trei chestiuni pe care GIP le-a folosit greșit împotriva sa și anume că „banii i-au fost dați de primarul PNL”, că „la nici 24 de ore, același Tudor Chirilă protesta fără rușine în București împotriva modulului în care PSD cheltuie banii publici” și că „Primăria Ploiești a întocmit în așa fel Caietul de sarcini încât Tudor Chirilă să fie sigur că va beneficia de contract.”

loading...

Redăm mai jos integral postarea lui Tudor Chirilă: 

Ăştia nici cu rahat nu ştiu să arunce ca lumea. Judecând după ce postări există pe pagina asta nici nu ar trebui să-i dau atenţie, dar e o ocazie bună să semnalez încă o dată cât de idioţi şi cât de disperaţi sunt unii. Deci, analiză pe text

1. „Banii i-au fost dați de primarul PNL”
Banii primăriei nu sunt banii primarului, indiferent din ce partid ar face parte. Nu-i aduce de acasă. Sunt bani publici, din taxele plătite de cetăţeni. Iar concertele organizate de primării din bani publici au ca scop să livreze divertisment pentru cetăţeni. Cei care, indirect, le plătesc. De asta la genul ăsta de evenimente o să vedeţi artişti din mai multe genuri muzicale. Pentru că gusturile publicului sunt diverse. Judecând după numărul oamenilor adunaţi la concertul VAMA de la Ploieşti şi, mai ales, după reacţii, aş spune că cel puţin o parte din ploieşteni au fost mulţumiţi de felul în care s-au cheltuit banii lor.

loading...
To Top