Chirilă, ieșire NERVOASĂ. Vrea în STRADĂ: Mafiotul prim al țării, Liviu Dragnea, vrea …
News

Chirilă, ieșire NERVOASĂ. Vrea în STRADĂ: Mafiotul prim al țării, Liviu Dragnea, vrea …

Tudor Chirilă a lansat un atac extrem de dur la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat că ”vrea să facă ce știe el mai bine, să închidă toată țara”. Invitat la Europa FM, el a vorbit despre problemele sociale și politice cu care se confruntă România în acest moment, potrivit B1.

loading...

„Mafiotul prim al țării, Liviu Dragnea, vrea să facă ce știe el mai bine, să închidă toată țara. E un pamflet, nu? Doar nu ne putem preface că doar cântăm și suntem bine și în rest e OK. E OK educația, sănătatea, e OK ce se întâmplă în justiție, schimbările pe care vor să le facă în momentul ăsta? Ordonanța 13 era așa un parfum, o adiere trecătoare de primăvară într-un parc, undeva”, a declarat Chirilă.

„Românii sunt sătui de aceste lupte intestine ale partidelor, partidele nu vor să se decupleze de la tot ce înseamnă contractele pe care le au cu statul, pe banii publici, iar asta o să rămână și o să meargă în continuare și au nevoie să se asigure că pot să fure liniștiți și atunci atacul pe justiție va fi dus probabil până la capăt. Și există posibilitatea să rămânem la momentul 2004”, a mai spus artistul.

loading...

Tudor Chirilă a mai spus că singurul mod prin care se poate face o schimbare în țara noastră este ieșirea în stradă.

„Cumva suntem tributari faptului că există un bazin de votanți din ce în ce mai mic, cumva făcut din oameni captivi în fața televizoarelor, cu vârstă înaintată de care acești politicieni își bat joc, manipulându-i, ținându-i captivi. Un om bătrân nu este deplasabil, un om bătrân nu își poate lua sursa de informație din altă parte, cumva se creditează ideea că banul public este egal cu banul partidului sau banul PSD-ului, astfel încât să ținem gura închisă. (…) Eu cred că românii trebuie să spere și să nu piardă acea conștiință civică și acea mișcare #rezist, care acum este și ea demonizată și ironizată cu toate forțele de partid și de stat.

Cred că românii nu trebuie să uite că atunci au fost 600.000 în stradă și în momentul în care politicienii văd zeci de mii de oameni în stradă nu le mai este atât de simplu să facă chiar ce vor”, a mai spus Tudor Chirilă.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });