News

Chirilă, mesaj IRONIC din mijlocul protestatarilor #Rezist, după ce l-a făcut Ciuvică de rușine

Peste 2.500 de oameni au protestat în Piața Victoriei. Protestele, anunțate duminică în toată țara, s-au îndreptat împotriva modificărilor la legile justiției. Acțiunea, intitulată ”Justiție independentă, nu stat subordonat”, a fost lansată pe Facebook.

Printre rezistenții care nu pierd ocazia să iasă în stradă a fost și Tudor Chirilă care a adresat un mesaj ironic celor care vorbesc de banii lui Soros care ar ajunge si la persoane care participă la astfel de manifestații.

”Sunt aproape 1000 de oameni aș zice, aici în Piața Victoriei care bineînțeles vor fi drogați, în curând sorosiști, banii de la Soroș încă n-au ajuns. Lăsând gluma la o parte, oamenii par să înțeleagă că este nevoie de un tip, nu știu, un tip de solidaritate în fața dezastrului care se anunță … Cam atât în momentul de față, poate că lumea va veni în număr mai mare, după ce va ajunge de unde a fost plecată și reușim să mai tragem un semnal de alarmă pentru că din februarie, ăștia se pare că au cam uitat”, a spus Chirilă în mesajul video postat pe pagina de socializare Facebook.

Tudor Chirilă nu se dezminte şi continuă concertele pe bani publici, în timp ce participă şi la protestele anti-PSD, potrivit Antena 3. Trupa lui Chirilă a participat week-endul acesta la Zilele Municipiului Zalău, concert organizat de Primăria Zalău și de Consiliul Județean Sălaj, ambele instituţii conduse de PSD.

”Banii administrați de ”ciuma roșie” sunt buni atunci când intră în buzunarele lui Tudor Chirilă”, a comentat Mugur Ciuvică, luni, la Antena 3.

loading...

Același Tudor Chirilă s-a lovit și săptămâna trecută de acuzații mai puțin plăcute pentru el.

Potrivit președintelui Grupului pentru Investigații Politice, când vine vorba de bani, pe revoluționarul Chirilă nu-l mai deranjează că aceștia provin de la Tel Drum, de la pesediștii din Teleorman sau de la ministerele conduse de pesediști.

”Tudor Chirilă este unul dintre invitații constanți ai Festivalului Ideo Ideis organizat în Alexandria, județul Teleorman. În 2013, când Chirilă a participat pentru prima oară la festival, acesta a fost finanțat de guvernul Ponta, de Primăria Alexandria și de o firmă locală devenită între timp celebră. Această firmă se numește Tel Drum.

La ediția din acest an a festivalului, Tudor Chirilă a fost invitat special. Așa se facă că, acum două săptămâni, Chirilă își debita obișnuitele platitudini în Sala Primăriei Alexandria. Evenimentul a fost organizat de guvernul Tudose prin Ministerul Culturii, în parteneriat cu Primăria pesedistă din Alexandria. În București, Chirilă e anti-PSD. În Teleorman, Chirilă e pe banii PSD”, arată Ciuvică.

loading...
To Top