Cinci obiceiuri sexuale pe care le condamnăm
Life

Cinci obiceiuri sexuale pe care le condamnăm

Existenţa multor tradiţii şi ritualuri de-a dreptul bizare sunt prezente şi azi în anumite colţuri ale lumii. Pentru un străin care nu are nimic de-a face cu ritualurile sexuale ale altor popoare, practicile enumerate mai jos i-ar putea părea cel puţin ciudate. Noi nu am risca astea, dar fiecare cu preferințele lui. In tribul Sambian din Noua Guinee, tinerii nu sunt lasati sa se apropie de femei pentru o anumita perioada de timp. De fapt, este vorba de o perioada de ucenicie, in care acestia fac trecerea de la adolescent la barbat. Daca va intrebati cum, tinerii trebuie sa inghita lichidul seminal al celor mai puternici lideri ai tribului. 627x0 (1)

loading...

Se pare ca in Egiptul Antic exista credinta potrivit careia fluxul si refluxul fluviului Nil erau cauzate de ejacularea zeului Atum. Din acest motiv, faraonii au dezvoltat un ritual si se masturbau direct in faimosul fluviu.627x0 (2)

O tradiţie existentă în tribul aborigen Mardudjara, din Australia, implică circumcizia, în drumul de la adolescenţă la viaţa de adult. Însă partea cu adevărat bizară este că prepuţul trebuie mâncat de viitorul bărbat după ce a fost îndepărtat. 646x404Unele triburi din Himalaya practica poliandria fraternă, mai precis fraţii împart aceeaşi soţie. întrucat au puţin pământ la dispoziţie pentru agricultura şi pentru creşterea animalelor, familiile cu mai mult de un copil ar fi nevoite să-şi împartă averea şi, ulterior, inclusiv terenurile.Tribul_Mursi12Nu în ultimul rând, în cadrul unei comunităţi poligame din Africa de Sud există o interdicţie pentru actele sexuale întreţinute în timpul zilei. Superstiţia care a dat naştere acestui obicei spune că sexul la lumina zilei îi face pe oameni să se comporte precum câinii. De asemenea, sexul este interzis în timpul furtunilor, după un coşmar, după ce soţul omoară un şarpe, un crocodil sau o hienă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });