Cine sunt europarlamentarii care vor grațierea liderului MISA
Life

Cine sunt europarlamentarii care vor grațierea liderului MISA

Mai mulți membri ai Parlamentului European au adoptat recent o poziție fermă în condamnarea „abuzurilor” care „continuă” în cazul lui Gregorian Bivolaru.

Respectivii europarlamentari spun că s-a ignorat decizia Curţii Supreme din Suedia (care i-a acordat acestuia statutul de refugiat), precum și ca s-au incalcat prevederile Convenţiei de la Geneva privind drepturile şi protecţia refugiaţilor. Acestia cer ca liderul MISA sa fie gratiat, dar asta nu este si parerea justitiei române.

„Printre europarlamentarii care au semnalat de această dată necesitatea de a fi respectate legile și principiile de drept internațional în cazul Bivolaru se numără Elmar Brok (președintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European), José Bové (activist renumit, candidat la preşedinţia Franţei în 2007), Bodil Valero (o prezenţă activă în Comisia pentru Libertăți Civile, Justiție, Petiții, Securitate și Apărare a Parlamentului European) și Marita Ulvskog (fost ministru al Afacerilor Interne în Suedia)”, a comunicat MISA.

loading...

Dar acum liderul MISA are probleme si mai mari deoarece Curtea de Apel Cluj a decis marţi ca procesul în care Gregorian Bivolaru este acuzat de trafic de persoane să fie rejudecat la Tribunalul Cluj. În urmă cu câţiva ani, această instanţă l-a achitat pe Bivolaru.

EvZ a reușit să citească o parte din cele 98 de volume, în care sunt descrise cu lux de amănunte orgiile sexuale care aveau loc în așa numitele ashramuri, locul unde adeptele lui Bivolaru erau cazate și unde se dăruiau liderului absolut al MISA.

Yoghinele erau amorezate până peste cap de Bivolaru şi îi trimiteau acestuia fotografii în pielea goală sau îmbrăcate foarte sumar, în speranța de a fi alese și de a le selecta să facă parte din haremul personal.

O yoghină, Isabela D. a declatrat că a întreținut relații sexuale în repetate rânduri cu Bivolaru. “Tantra yoga era o cale de evoluție spirituală rapidă și eu eram privilegiată fiindcă puteam face sex cu acest maestru tantric”, declară tânăra. Una dintre tinere, Miruna F., orbită de iubirea față de Bivolaru, descrie întâlnirea dintre ea și Guru. “Am fost la Grig. Siva mi-a ascultat ruga și mă simt ca la început. A fost sublim, ca o veche regăsire”, spune Miruna.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });