News

Fostul premier Cioloș – ACUZAT că a cerut unor firme SPRIJINIREA HotNews

Scandalul amorsat de fostul colonel Daniel Dragomir, prin nominalizarea unor jurnaliști de casă ai SRI, ia amploare. Dan Tăpălagă, de la Hotnews, încearcă o replică așa-zis dură la adresa acuzatorului, dar replica acestuia vine precum taifunul de la Timișoara, cu o nouă dezvăluire-bombă: fostul premier Cioloș a cerut, de la înălțimea funcției sale, unor firme private sprijinirea financiară a siteului Hotnews, potrivit InPOlitics.

”O sa le spun asa, lui Pablito (Liviu Dragnea n.n.) si armatei lui de orci: voi muri cu dintii infipti in gatul vostru. Promit sa fac tot ce-mi sta in putere sa arat publicului cum il jefuiti, manipulati si batjocoriti in fiecare zi. Adevarul e de partea mea, minciuna de a voastra. Nici un pas inapoi!” a scris Tăpălagă, în replică la dezvăluirile lui Dragomir. În mod curios, nu pe Hotnews, ci pe contul său de Facebook.

Din păcate pentru ziarist, reacțiile care au urmat, ale comentatorilor, i-au fost aproape total defavorabile, iar una, venită chiar de la Daniel Dragomir, de data aceasta pe propria pagină de Facebook, e de-a dreptul devastatoare:

”Domnul Tapalaga pare a fi foarte nervos. Eu nu l-am facut securist.Am explicat si voi detalia cum a fost unealta SRL – Coldea. De ce este nervos? Din motive de SIPA, din motive de ANAF. Nici nu mai suntem in anul 2016 cand primul ministru chema la o “informala” un numar de firme si le cerea sa “ajute” Hotnews.(s.n.)

loading...

Ca si in cazul PFA – Kovesi domnul Tapalaga nu raspunde la o intrebare simpla. A fost sau nu la Coldea? Nu e nicio rusine domnule Tapalaga, ma puteti face in toate felurile, dar iesiti in fata ca un barbat si spuneti: Cum era pe canapeaua lui Coldea?” scrie fostul șef din SRI.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat, într-o emisiune televizată, că nu va face publice numele acoperiţilor din presă, însă i-a nominalizat pe jurnaliştii Dan Tapalagă, Dan Turturică şi Sorina Matei ca fiind printre cei pe care i-a văzut la biroul lui Florian Coldea.

El spune că rolul jurnaliştilor apropiaţi de sistem era de a influenţa opinia publică.

„Hotnews, România Libera, Digi 24, aceste instituţii media aş propune să treacă pe siglă o chestiune: Obiectiv protejat de SRL Coldea. Aceste instituţii nu numai că au fost utilizate în scopul uneltirii, ci şi protejate în timp. Aceste culoare media trebuie să se închidă pentru că put a mizeria acestor ani. E plin pământul de mizerie şi de abuz”, a declarat Dragomir, la Antena 3.

loading...
To Top