Cioloş se delimitează de Soros si îl aruncă în curtea PSD
News

Cioloş se delimitează de Soros si îl aruncă în curtea PSD

Premierul Dacian Cioloş spune că nu îşi cheltuieşte timpul şi energia pentru a demonta acuzele care i se aduc, că ar conduce un guvern controlat de Soros sau de Uniunea Europeană. Dacian Cioloş afirmă într-un interviu pentru Adevărul că nu e nimic rău în termenul „guvern tehnocrat” şi că acuzaţiile că ar fi controlat de George Soros nu se susţin.

„La fel, (se vorbeşte – n.r. ) despre Guvernul Soros. Din câte ştiu şi eu din spaţiul public, Soros e o persoană care şi-a făcut averea inclusiv din speculaţii pe brusă sau din speculaţii financiare, care a finanţat mai multe organizaţii neguvernamentale în mai multe ţări din Europa de Est, şi inclusiv organizaţii neguvernamentale- asta e curios!- care lucrează cu PSD sau apropiat de PSD. Pentru faptul că eu am adus în Guvern anumiţi reprezentanţi ai societăţii civile, care nu erau sub controlul unor partide politice, au încercat să pună această etichetă negativă: mediu neguvernamnetal egal susţinere Soros, deci acest Guvern e controlat de Soros sau e controlat din afară.

loading...

S-a spus chiar că e controlat de Comisia Europeană. Nu am suficientă energie şi nici timp ca să combat asemenea prostii. Prefer să-mi concentrez, împreună cu Guvernul, energia pentru a face anumite schimbări de care ţara asta are nevoie. Nu doar declarăm că vrem schimbare, ci chiar facem schimbare. Pentru că şi aici e un element de nunaţă, apropo de platforma pe care am lansat-o”, a spus Cioloş.

Acesta s-a mai plâns că că se încearcă într-o parte a mass-media din România să se creeze o anumită conotaţie negativă vis-a vis de anumiţi termeni care să fie legaţi de Guvern.

„S-a tot repetat că tehnocrat egal incompetent, fără să se explice de ce şi de unde vin aceste lucruri, pentru a da această conotaţie negativă asuăpra Guvernului, un Guvern care a încercat să ia măsuri inclusiv de schimbare a unor persoane care nu performau. În loc să fie apreciat şi pus în evidenţă faptul că, dacă o persoană nu performează, este schimbată – spre deosebire de un guvern politic unde s-a încercat în general să se protejeze anumite personaje politice chiar dacă avea probleme cu Justiţia sau nu performau”, a adăugat Cioloş.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });