Life

Ciutacu, bănuit că a primit materialele cu Kovesi – i s-a spart contul!

De câte ori trebuie să încerci să-mi spargi contul de fb ca să te lămurești că nu aici sunt înregistrările lui Kovesi?”, a întrebat jurnalistul Victor Ciutacu pe Facebook.

Postul RTV, patronat de Sebastian Ghiță, a difuzat mai multe înregistrări audio în care Laura Kovesi ar cere procurorilor să crească numărul de dosare și să insiste pe persoane importante, menționând chiar un dosar care l-ar viza pe primul ministru, potrivit Sputnik.

loading...

Din analiza datelor ar rezulta că Laura Kovesi se referă la Sorin Grindeanu și dosarul în care sunt anchetate retrocedările de la Timișoara. De pe vreme când Grindeanu era viceprimar. Cunoscutul realizator al postului RTV este bănuit că ar fi primit și difuzat materialele cu Kovesi, rezultă dintr-o altă postare de pe profilul său de Facebook. Victor Ciutacu explică și de ce anume este bănuit și cu ce persoane ar fi în legătură:

„Ți-a dat înregistrările Grindeanu, să arate că nu-i blat cu Sistemul și că-l vânează Kovesi. Ți-a dat înregistrările Dragnea, să arate că Grindeanu e la mâna Sistemului, care-l șantajează prin Kovesi.” Iar mesajul concluziv al lui Ciutacu pentru cei care îl acuză și îi sparg contul de Facebook este simplu: „Bă, voi nu obosiți să fiți și proști, și ticăloși?”.

De menționat că, imediat după difuzarea înregistrărilor, ministrul Tudorel Toader a anunțat că, în această dimineață, va sesiza inspecția judiciară „în legătură cu afirmațiile apărute în spațiul public referitoare la solicitarea dnei L.C. Kovesi de a se ajunge la premierul S. Grindeanu”.

loading...
To Top