News

Tot mai multe voci încep să ceară explicații. Ciutacu: Domnu’ Coldea, daca nu prezentati macar o chitanta…

Dezvăluirile fostului deputat Sebastian Ghiță au cam dinamitat atât scena Serviciilor cât și pe cea politică. În ultima filmare. Acesta vorbește despre concediile făcute alături de familia Coldea (în Seychelles/Toscana/Paris), dar și despre Klaus Iohannis și tehnocrați. Într-o postare pe blogul personal, jurnalistul Victor Ciutacu punctează situația din acest moment.

”Domnu’ Coldea, daca nu prezentati macar o chitanta/factura si/sau un extras de cont care sa probeze ca ati platit vacantele petrecute cu prestatorul Ghita de la Asesoft in Seychelles/Toscana/Paris, care vindea soft (uneori, chiar prin incredintare directa) catre SRI, al carui prim-adjunct sunteti, inseamna ca ati luat spaga de la el. Si atunci trebuie sa va ia de pe strada, pentru coruptie, doamna Kovesi, ca pe doamna Bica, desi ultima are acasa dovada ca si-a platit camera de la Paris; atunci, cand cu doamna Udrea si domnisoara Topoliceanu, stiti dumnevoasta cand…

loading...

Daca, insa, veti prezenta o astfel de dovada, atunci va trebui sa explicati cum va puteti permite, bugetar fiind, un stil de viata atat de luxos si, mai ales, de ce v-ati plasat singur intr-un evident conflict de interese, combinandu-va la sprit si voie buna cu omul care a incasat multe milioane de euro de la institutia pe care, operativ, o conduceti si care, teoretic, va si controla in Parlament daca respectati legea. Nu in ultimul rand, nu va mai inhaitati cu pomanagiu’ de Dancu, va strica la feng shui. Si dati-l afara pe Marincea, e lamentabil”, a scris Ciutacu.

SRI a recționat, ieri, după difuzarea imaginilor în care apare gen. Florian Coldea în vizită la Sebastian Ghiță, la vila din stațiunea Cheia. Purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea a declarat, pentru EVZ, că ”în acest moment se face o evaluare”.

”Deocamdată nu comentăm. Dacă SRI va avea un punct de vedere, vom face public acest aspect. Deocamdată se face o evalauare”, a spus Ovidiu Maricea.

Sebastian Ghiță a difuzat, luni seara, imagini datate din 1 februarie 2015, de la vila fostului deputat din stațiunea Cheia. În imagini apare generalul Florian Coldea, adjunctul SRI care intră și se așează detașat pe un fotoliu de răchită și poartă o discuție cu Sebastian Ghiță. În dovada că s-a întâlnit cu generalul SRI, Florian Coldea fostul deputat a spus că a Victor Ponta a fost amenințat cu arestarea de Coldea dacă nu semnează contractul autostrăzii Comarnic – Brașov. (foto: Ciutacu.ro)
loading...
To Top