Life

Ciutacu ”îi dă un cap în gură” lui Tudor Chirilă: Deci apărătorul banilor publici se…

Un concert al trupei Vama a declanșat un scandal imens pe Facebook între simpatizanții și adversarii PSD. Potrivit Cotidianul, Grupul de Investigații Politice (GIP) condus de Mugur Ciuvică l-a acuzat pe solistul Tudor Chirilă că a susținut un concert pe bani publici la Ploiești, iar a doua zi a protestat „împotriva modului în care PSD cheltuie banii publici”.

„Tudor Chirilă a cântat sâmbătă la Ploiești pe bani publici. Banii i-au fost dați de primarul PNL. La nici 24 de ore, același Tudor Chirilă protesta fără rușine în București împotriva modulului în care PSD cheltuie banii publici.
În perioada 14 – 16 iulie, Primăria Ploiești a organizat Festivalul Medieval. Pentru cele șase trupe care au cântat acest eveniment, Primăria Ploiești a cheltuit 145.600 de lei fără TVA. Artiștii care au cântat în 15 iulie pe banii Primăriei Ploiești au fost Tudor Chirilă și colegii lui din trupa Vama. Primăria Ploiești a întocmit în așa fel Caietul de sarcini încât Tudor Chirilă să fie sigur că va beneficia de contract. Astfel, Primăria a solicitat ca pentru ziua de sâmbătă, 15 iulie, să fie angajați „2 artiști, în următoarea ordine a preferințelor: Vama, Alternosfera, Bucovina, Vița de vie”, a scris GIP pe pagina sa de Facebook.

loading...

Victor Ciutacu, jurnalist al postului România TV, a profitat de dezvăluire și a lansat și el un atac la artist.

„Deci apărătorul banilor publici se dedulcește hulpav la taxele și impozitele ploieștenilor? Deduc că, dacă plata-i făcută de administrația liberală, e pe chibzuială, nu pe risipă. Iar ai lu’ Dragnea, inadaptatul de el, în loc să priceapă pe cine să plătească pentru un pic de liniște în Piața Victoriei, cheamă ansambluri populare la zilele Teleormanului. Alo, influencerilor social media, băgați și voi în contractele alea de consultanță pe care vă luați șpăgile de la orânduire cu aerul că munciți și sunteți apreciați de mulțimi câte o clauză că nu puteți scoate fraierii la scandal în serile în care idolul tinerei generații cântă pe cașcaval de la buget!”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

În replică, Chirilă susține că cei care care l-au criticat sunt ”idioți și disperați”.

loading...
To Top