News

Ciutacu îl EXECUTĂ pe CTP după ce acesta a intenționat să demonteze înregistrările cu Kovesi

Jurnalistul Victor Ciutacu îl atacă dur pe Cristian Tudor Popescu. Motivul: Jurnalistul de la Republica a lăsat să se înțeleagă că înregistrările cu Kovesi au fost lansate doar pentru a lăsa impresia publicului că doamna Kovesi arestează politicieni și demnitari nevinovați.

S-a folosit în lipsa de alt termen, toată ziua azi s-a spus „înregistrare”, ceea ce conduce la ideea de înregistrare a unei convorbiri în timp real de la cap la coadă, o discuție între doamna Kovesi și procurori, ori nu e vorba de așa ceva. Aici sunt luate niște fragmente din ceea ce spune doamna Kovesi, noi nu știm deloc ce spun procurorii cu care discută, și sunt mixate. Nu avem de-a face cu o înregistrare bloc, sunt luate numai anumite fragmente care corespund unei teze”, a spus CTP.

El a adăugat că „acest document audio este alcătuit cu o teză clară”: „Kovesi îi presează pe procurorii DNA să facă dosare indiferent prin ce mijloace și să-i înhațe pe demnitarii cei nevinovați și cinstiți”.

loading...

Indiferent de ce va spune Inspecția Judiciară, scopul acestei compuneri audio a fost să creeze impresia publicului că doamna Kovesi arestează politicieni și demnitari nevinovați”, a mai spus Cristian Tudor Popescu. Victor Ciutacu în emisiunea căruia au apărut înregistrările a reacționat dur.

”Bătrânelule, unul dintre multele sfaturi bune pe care le-am primit de la tine cât mi-ai fost șef e să lucrez cu materialul clientului. Așa că, amintindu-mi de faimoasa întrebare pe care i-ai pus-o în scris lui Petre Roman și de cum te-ai revoltat la fel de public și de vitriolant că te-a dat în judecată pentru calomnie, fac forward: PENTRU CE SAU PENTRU CÂT, DOMNULE POPESCU? P.S. Pe vremuri, dincolo de talent, logica și așezarea inginerească a discursului erau punctele tare forte. Nu ți-e rușine de tine?”, a scris Ciutacu după declarația lui CTP.

România TV a prezentat, duminică seară, mai multe înregistrări cu procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. În una dintre ele, Kovesi i-ar spune procurorului Jean Uncheşelu că îşi doreşte să „ajungă mai repede” la „domnul premier” care a semnat „contractele cu casele”.

loading...
To Top