News

Ciutacu, REPLICĂ dură după acuzaţiile Laurei Codruţa Kovesi. Jurnalistul nu iartă nimic

Jurnalistul Victor Ciutacu a răspuns, duminică, acuzaţiilor lansate de Laura Codruţa Kovesi privind înregistrările publicate recent de România TV . Ciutacu a lansat pe Facebook o provocare bombă, potrivit stiripesurse.ro.

„Dat fiind interviul-spalatorie al Lulutei, astept un geniu al tehnicii pentru un experiment. Ma inregistreaza rostind, in aceeasi ordine, fragmentele pe care le-am difuzat si pe care le recunoaste ea. Dupa aia, ii dau cea mai rara sticla de whisky pe care o am daca, fix din acele vorbe recunoscute, scoate – cu vocea mea – „stam cu curu’ pe dosare” si „manca-v-as gura””, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

loading...

Procurorul șef al DNA Laura Codruța Kovesi a vorbit duminică, într-un interviu pentru ziare.com, despre scandalul controversat care o vizează. Amintim că ea ar fi fost înregistrată în timp ce i-ar fi cerut unui subordonat să ajungă la „premier” cu ancheta pe care o efectua, adică la Sorin Grindeanu.

„Nu sunt autentice, sunt prelucrate. Sunt pasaje dintr-o discuție pe care am avut-o în cadrul unei ședințe de lucru desfășurate în interiorul DNA. Ceea ce s-a prezentat la TV sunt pasaje prelucrate. Sunt anumite afirmații pe care nu le-am făcut. (…) Acea ședință a fost una de lucru, operativă, în care s-a discutat situația dosarelor aflate pe rolul unei secții a DNA. Nu s-au discutat chestiuni publice, ci anchetele și dosarele aflate în lucru. (…) Ceea ce s-a prezentat la TV sunt pasaje prelucrate. Sunt anumite afirmații pe care nu le-am făcut”, a declarat procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

loading...
To Top